Γενικά
Νυχτερινό Run Greece στην πόλη της Λάρισας

Νυχτερινό Run Greece στην πόλη της Λάρισας

Η κεντρική πλατεία της πόλης θα μετατραπεί σε …αγωνιστικό χώρο

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο πρώτος νυχτερινός αγώνας Run Greece θα γίνει το βράδυ στην πόλη της Λάρισας.

Ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και ο μεγάλος χορηγός ERGO διοργανώνουν ένα αθλητικό γεγονός, που θα ξεσηκώσει το κέντρο της πόλης.

Η κεντρική πλατεία της πόλης θα μετατραπεί σε …αγωνιστικό χώρο, αφού στις 19.30 θα δοθεί η εκκίνηση στα 10 χλμ., ενώ στις 21.00 θέση θα πάρουν οι αθλητές και αθλήτριες των 5χλμ. αγώνισμα που θα έχει μεγάλη συμμετοχή. Τόσο στο 10άρι όσο και στο 5άρι οι τερματισμοί θα είναι στην κεντρική πλατεία.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει και παιδικό αγώνα 800 μέτρων για μαθητές 4ης , 5ης και 6ης τάξης Δημοτικού με αφετηρία μπροστά στον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπους και τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία.

Ο αγώνας της Λάρισας είναι ο τελευταίος του καλοκαιριού, αφού η συνέχεα θα δοθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά. Έπειτα θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε Πάτρα και Αλεξανδρούπολη στις 24 Σεπτεμβρίου, με τους οποίους θα κλείσει η σειρά αγώνων για το 2023.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος