Γενικά
Παναγιώτα Δόση: Καλή παρουσία και άλμα στο 1,83 μ.

Παναγιώτα Δόση: Καλή παρουσία και άλμα στο 1,83 μ.

Η Άρτεμις Αναστασίου ήταν τρίτη στη σειρά της και 9η στο σύνολο στα 200 μ. με 23.78.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Παναγιώτα Δόση πρόσθεσε μία ακόμη καλή παρουσία στο ενεργητικό της, αυτή τη φορά στο μίτινγκ του Ντεσάου στη Γερμανία.

Η αθλήτρια κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο ύψος με άλμα στο 1,83 μ. και καλές προσπάθειες στη συνέχεια στα 1,86 μέτρα. Η Παναγιώτα Δόση δυσκολεύτηκε με τον μικρό αγωνιστικό χώρο, αλλά και τον δυνατό άνεμο που επικρατούσε στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Η άλτρια του Θοδωρή Δόση, η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα, έχει περάσει φέτος το 1,87 μέτρα. Η Δόση θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να δώσει δύο μαθήματα και το επόμενο Σάββατο θα αγωνιστεί και πάλι στη Γερμανία στην πόλη Σιν.

Η Άρτεμις Αναστασίου ήταν τρίτη στη σειρά της και 9η στο σύνολο στα 200 μ. με 23.78 και πλέον ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, για να εκπροσωπήσει τη χώρα στα 4Χ100 μέτρα.

Στο μίτινγκ της Βιέννης αγωνίστηκε ο Γιώργος Μαντζαριδης και έκανε πολύ καλή παρουσία. Ο αθλητής ήταν 7ος στη σειρά του με 1.49.08 και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος