Άλμα επί κοντώ
Εμμανουήλ Καραλής: Φετινό ρεκόρ με 5,76 μ. στο Fly Olympia

Εμμανουήλ Καραλής: Φετινό ρεκόρ με 5,76 μ. στο Fly Olympia

Ο Γιάννης Ρίζος πέτυχε φετινό ρεκόρ με άλμα στα 5,46 μ..

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε στον αγώνα που διοργανώνει ο ίδιος να πετύχει την κορυφαία του επίδοση στη σεζόν.

Ο κορυφαίος άλτης του επί κοντώ ξεπέρασε σήμερα τα 5,76 μ. στο Fly Olympia στην Αρχαία Ολυμπία κι έδειξε την καλή του κατάσταση, μόλις μία εβδομάδα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε με την πρώτη τα 5,46 μ. με την δεύτερη τα 5,61 μ., άφησε στη συνέχεια τα 5,71 μ. για να περάσει με τη δεύτερη τα 5,76 μ. για να δοκιμάσει έπειτα στα 5,86 μέτρα.

Μάλιστα το τρίτο άλμα του αθλητή σε αυτό το ύψος ήταν πολύ καλό και ο αθλητής έδειξε πως σύντομα θα είναι σε θέση να περάσει αυτό το ύψος. Ο κόσμος όπως ήταν αναμενόμενο αποθέωσε τις προσπάθειες του αθλητή, αλλά και συνολικά των αλτών που ήρθαν και φέτος στην Aρχαία Ολυμπία για να λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Ο Καραλής κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα πίσω από τον Τιμπότ Κολέτ, που πέρασε τα 5,81 μέτρα. Τρίτος ήταν ο Φριτς με 5,71 μ., ύψος που πέρασαν δύο ακόμη άλτες.

Ο Γιάννης Ρίζος πέτυχε φετινό ρεκόρ με άλμα στα 5,46 μ., επίδοση που του έδωσε την όγδοη θέση.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος