Δρόμοι
Κατερίνα Αλεξόπουλου: Η Πολυνίκη δεν τα παρατάει ποτέ

Κατερίνα Αλεξόπουλου: Η Πολυνίκη δεν τα παρατάει ποτέ

«Δείχνει ότι είναι σε θέση να κάνει καλύτερους χρόνους».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Αλεξόπουλου, περίμενε τους χρόνους που σημείωσε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, η οποία σταμάτησε το χρονόμετρο στα 22.94 στα 200 μ. στις Σέρρες.

«Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε να βγουν τέτοιοι χρόνοι μετά και από το πέρασμα στον κλειστό στίβο. Στις Σέρρες είναι ένα γρήγορο στάδιο και περιμέναμε να κάνει καλούς χρόνους», είπε η προπονήτρια της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου.

«Δείχνει ότι είναι σε θέση να κάνει καλύτερους χρόνους. Μαράκι να είναι γερή και να καταφέρει να κατεβάσει κι άλλο τους χρόνους», συμπλήρωσε.

Ο μεγάλος στόχος της σεζόν για την Εμμανουηλίδου είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Εσπού.

«Ελπίζουμε σε ένα μετάλλιο. Θα αγωνιστεί και στα 100 μ. και στα 200 μ. και στόχος μας είναι να πάρει το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση. Στόχος μας ξεκάθαρα φέτος είναι το Κ23 να σημειώσει καλές επιδόσεις και να ανέβει στο βάθρο», είπε στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ η Κατερίνα Αλεξόπουλου.

Κατερίνα Αλεξόπουλου: Η Πολυνίκη δεν τα παρατάει ποτέ

Αναφορικά με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης η Κατερίνα Αλεξοπούλου, τόνισε πως δεν είναι πρωταρχικός στόχος.

«Σίγουρα όμως μας ενδιαφέρει να είναι εκεί. Είναι σημαντικό να κερδίσει μια τέτοια εμπειρία. Όπως και η Σιλέσια θα προσφέρει πολλά στην Πολυνίκη σαν εμπειρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συνεργασία της Κατερίνας Αλεξόπουλου με την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ξεκίνησε όταν η δεύτερη ήταν 14 χρονών.

«Στην αρχή ήταν ένα παιδί διστακτικό όμως σε αυτό που κάνει βγάζει ψυχή. Είναι στρατιωτάκι στην προπόνηση. Δουλεύει πολύ σκληρά. Έχει πείσμα και αυτό φαίνεται και στις κούρσες της. Δεν τα παρατάει ποτέ. Ό,τι κάνει το κάνει με ψυχή και πείσμα», σημείωσε η προπονήτρια της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου.

Διαβάστε επίσης:

Η συστηματική δουλειά και η θέληση έφερε το αποτέλεσμα στην ομάδα 4Χ100 Ανδρών Κ23

Γιάννης Κυριαζής: Πάνω από το φράγμα των 80,00 μέτρων και 8ος στην Ευρώπη

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος