Ακοντισμός
Γιάννης Κυριαζής: Πάνω από το φράγμα των 80,00 μέτρων και 8ος στην Ευρώπη

Γιάννης Κυριαζής: Πάνω από το φράγμα των 80,00 μέτρων και 8ος στην Ευρώπη

Ο Κώστας Μυλωνάς ήταν δεύτερος με 73,19 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάννης Κυριαζής σημείωσε 82,17 μ. στην τρίτη του προσπάθεια στους Εαρινούς Αγώνες Στίβου και επέστρεψε και πάλι στις προσπάθειες πάνω από το φράγμα των 80,00 μέτρων.

Ο αθλητής του Θωμά Κυριαζή επέλεξε να κάνει τρεις βολές και να ολοκληρώσει τον αγώνα του, καθώς ακόμη δεν έχει επανέλθει στο απόλυτο από τον τραυματισμό στον προσαγωγό που τον έστειλε πέρυσι στο χειρουργείο.

Ο Κυριαζής με το 82,17 μ. έγινε ο 8ος αθλητής φέτος στην Ευρώπη και ένας από εκείνους που θα διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

«Είμαι ικανοποιημένος με τη σημερινή επίδοση. Θέλω να βρω το ρυθμό μου, είναι γρήγορες οι ταχύτητες στο αγώνισμα, χρειάζομαι λίγη δουλειά, ωστόσο είμαι σε καλό δρόμο. Ο επόμενος αγώνας είναι το Ευρωπαϊκό Ομάδων, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω εκεί. Είναι όμορφο να μετέχεις σε τέτοιους αγώνες. Θέλω να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο πετυχαίνοντας είτε το όριο, είτε μέσω ράνκγινγκ», είπε ο Γιάννης Κυριαζής στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ.

Ο Κώστας Μυλωνάς ήταν δεύτερος με 73,19 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ και ο Αλέξανδρος Γρηγοριάδης τρίτος με 67.56 μέτρα.

Ο Κύπριος Γιώργος Κονιαράκης ήταν νικητής στη δισκοβολία με 57,78 μ., καλή παρουσία από τον Ραφαήλ Ζαχαριά με 55,64 μ. και τον Ιάσων Θανόπουλο που ήταν τρίτος με 54,19 μέτρα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος