Δημόσιοι Δρόμοι
Την Κυριακή διεξάγεται στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Μαρινάκου και Γκελαούζος θα υπερασπιστούν τους τίτλους τους.

Τρίκαλα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου (συμμετοχές)

Στην περσινή διοργάνωση που είχε γίνει και πάλι στα Τρίκαλα ο Κώστας Γκελαούζος είχε κερδίσει τα 10χλμ. ανδρών και η Αναστασία Μαρινάκου τα 8χλμ. γυναικών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την Κυριακή διεξάγεται στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Μαρινάκου και Γκελαούζος θα υπερασπιστούν τους τίτλους τους.

Οι δύο Έλληνες αθλητές δηλώθηκαν για τη διοργάνωση που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 20 Μαρτίου στην Πηγή Τρικάλων.

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την Τετάρτη τη λίστα συμμετοχών. Υπάρχουν πολλοί πρωταθλητές των αποστάσεων. Ανάμεσά τους, όπως προαναφέραμε τους δύο περσινούς νικητές.

Λόγω της πανδημίας οι αγώνες είχαν πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου. Ο Κώστας Γκελαούζος ήταν νικητής στους άνδρες στα 10χλμ. με χρόνο 29.17. Από την άλλη η Αναστασία Μαρινάκου κέρδισε την κούρσα 8χλμ. γυναικών σε 27.38.

Στους άνδρες θα υπάρχει καλός συναγωνισμός, αφού έχουν δηλωθεί ακόμη ο Μάριος Αναγνώστου και ο νικητής πέρσι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ημιμαραθωνίου και δεύτερος στον ανώμαλο δρόμο Παναγιώτης Καραΐσκος.

Στις γυναίκες θα πάρει μέρος ακόμη η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου, η Νικολέτα Κυνατίδου, η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου. Στα Τρίκαλα αναμένεται και η επιστροφή της Κωνσταντίνας Γιαννοπούλου.

Στα 8χλμ. Κ23 ανδρών έχουν δηλωθεί μεταξύ άλλων οι Νέστορας Κολιός, Παναγιώτης Πετρουλάκης που ήταν πολύ καλός την περασμένη Κυριακή στην ημερίδα στο ΣΕΦ και ο Νίκος Σταμούλης.

Στα 6χλμ. Κ23 θα είναι η Ελένη Ιωαννίδου και η Καλλιόπη Σκαρπέτη, Στα 6χλμ. Κ20 θα αγωνιστεί ο Πέτρος Παπαϊωάννου που το περασμένο Σάββατο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 1.500μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Βελιγράδι.

Μία ακόμη αθλήτρια που κατέκτησε χρυσό στους Βαλκανικούς Αγώνες, η Μαρία Κάσσου ξεχωρίζει από τις συμμετοχές στα 4χλμ. Κ20.

Οι συμμετοχές

22_Entries_Nccc_22_για_ανάρτηση_σε_site

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία