Άλματα
Τριανταφύλλου: «To στάδιο στην Ιερουσαλήμ το νιώθω σαν το Καυτανζόγλειο»

Τριανταφύλλου: «To στάδιο στην Ιερουσαλήμ το νιώθω σαν το Καυτανζόγλειο»

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά της (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20)

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το περασμένο καλοκαίρι η Ηλιάνα Τριανταφύλλου είχε φύγει από την Ιερουσαλήμ, έχοντας κρεμάσει στον λαιμό της το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Σε λίγες ημέρες η 18χρονη πρωταθλήτρια επιστρέφει στο ίδιο στάδιο προκειμένου να διεκδικήσει και πάλι μια διάκριση, αυτή τη φορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

«Το στάδιο είναι γνώριμο. Είναι σαν να πηγαίνω στο Καυτανζόγλειο για να αγωνιστώ. Νιώθω ότι πάω σε δικό μου γήπεδο και αυτό νομίζω ότι είναι ένα αβαντάζ σε σχέση με τις υπόλοιπες αθλήτριες», τόνισε η αθλήτρια που προπονείται με τον Σάββα Κεφαλίδη.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η προετοιμασία της Τριανταφύλλου ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δεν κύλησε όπως θα ήθελε, καθώς ταλαιπωρήθηκε από κάποιους τραυματισμούς.

«Έμεινα για περίπου έναν μήνα εκτός αλμάτων γιατί είχα τραυματισμό στο πόδι. Στα Σπανίδεια χτύπησα το χέρι μου στον αγκώνα και αυτό με άφησε λίγο πίσω. Τώρα όμως είμαι καλά και ανυπομονώ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», είπε η Ηλιάνα Τριανταφύλλου.

Αναφερόμενη στον στόχο της στην Ιερουσαλήμ, συνέχισε: «Στόχος μου αρχικά είναι να μπω στον τελικό. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξω να πάω όσο πιο ψηλά γίνεται να αλλάζω συνεχώς κοντάρια και φυσικά να είμαι στο βάθρο».

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία