Γενικά
Η Τασούλα Κελεσίδου ψηφίστηκε τακτική εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ. Η σπουδαία παλιά πρωταθλήτρια πήρε με διαφορά το χρίσμα στη ψηφοφορία.

Το μήνυμα της Τασούλας Κελεσίδου για τις εκλογές στον ΣΕΓΑΣ για την ΕΟΕ

Η Αναστασία Κελεσίδου στο μήνυμά της αναφέρει ότι θέλει να ενισχύσει τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Τασούλα Κελεσίδου με μήνυμά της ζητάει τη ψήφο των σωματείων για την εκλογή της στη θέση της τακτικής εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ.

Η παλιά σπουδαία πρωταθλήτρια της δισκοβολίας, πριν από λίγες ημέρες είχε θέσει υποψηφιότητα για την ΕΟΕ. Αργότερα η Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού, η παράταξη που ηγείτο, την έθεσε εκτός! Μάλιστα, ανακοίνωσε ως υποψήφιό της τον Νίκο Τσώνη, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ.

Έτσι, ουσιαστικά η Αναστασία Κελεσίδου, επίσης, μέλος του Δ.Σ., έχει ανεξαρτητοποιηθεί και τώρα ζητάει τη ψήφο των σωματείων. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων- μελών του ΣΕΓΑΣ θα ψηφίσουν την Κυριακή 27 Μαρτίου, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Το μήνυμα της Κελεσίδου

«Η πρώτη μου επαφή με το ταρτάν, στα 12 μου, αποδείχθηκε καθοριστική στη ζωή μου. Χαρές, λύπες, όνειρα, προσμονές τα έζησα όλα εδώ! Μοιράστηκα συναισθήματα και έγνοιες: Με ανθρώπους που είχαν τις ίδιες ανησυχίες μ’ εμένα. Με ανθρώπους που με τον ιδρώτα και τον αγώνα τους συντέλεσαν στην άνοιξη του ελληνικού στίβου. Αλλά και με ανθρώπους που έμειναν στο χώρο και στα δύσκολα χρόνια, έχοντας άσβεστη την ελπίδα για μια νέα και καλύτερη εποχή . Αν κάτι διδάχθηκα και έμαθα μέσα στους στίβους ήταν να μην εγκαταλείπω τον αγώνα. Με καθαρή συνείδηση ζητώ την ψήφο σας στις αρχαιρεσίες για την εκλογή της τακτικού εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ. Στόχος μου να ενισχύσω περεταίρω την συνεργασία της ομοσπονδίας μας με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Είμαι πλέον σίγουρη ότι ενωμένες όλες οι υγιείς δυνάμεις του στίβου μπορούν να καταφέρουν περισσότερα . Με έργα και πράξεις και χωρίς πολλά λόγια!».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία