Γενικά
Μία από τις μεγάλες διοργανώσεις της φετινής σεζόν είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Η Εθνική ομάδα αναμένεται να είναι μεγάλη.

Μεγάλη η Εθνική Ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο

Ο ΣΕΓΑΣ έκανε την αριθμητική δήλωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο με 37 αθλητές και αθλήτριες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μία από τις μεγάλες διοργανώσεις της φετινής σεζόν είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Η Εθνική ομάδα αναμένεται να είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime, ο ΣΕΓΑΣ έκανε την αριθμητική δήλωση στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τη διοργάνωση. Ν’ αναφέρουμε ό,τι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Γερμανίας από 15 ως 21 Αυγούστου.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Μελέτογλου υπολογίζει περίπου 37 αθλητές και αθλήτριες, ότι μπορούν να βρεθούν το καλοκαίρι στο μεγάλο ραντεβού. Φυσικά, όπως είναι γνωστό, πρόκειται για την αριθμητική δήλωση, η οποία μπορεί να είναι μειωμένη ή αυξημένη. Η ελπίδα είναι να βρεθούν περισσότεροι αθλητές στη γιορτή του Μονάχου. Μη ξεχνάμε πως παράλληλα θα γίνουν Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και σε άλλα οκτώ αθλήματα.

Πάντως, πρέπει να σημειώσουμε ότι υπήρχαν παράπονα και δικαιολογημένα προς τους διοργανωτές και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Τα όρια είναι πολύ υψηλά, αλλά και η ΕΑ δίνει βάση στο ράνκινγκ.

Παρόλα αυτά η Εθνική Ομάδα μπορεί να είναι μεγάλη και δυνατή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ήδη 10 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έχουν πιάσει τα όρια για το Μόναχο. Πέντε άνδρες: Μίλτος Τεντόγλου (μήκος), Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ), Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης (σφυροβολία), Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (βάδην). Και πέντε γυναίκες: Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου, Κλαούντια- Ελένη Πόλακ (επί κοντώ), Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Κυριακή Φιλτισάκου (βάδην). Ν΄ αναφέρουμε ό, τι πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να στείλει τουλάχιστον τρεις ομάδες στις σκυταλοδρομίες.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία