Γενικά
Η Αναστασία Κελεσίδου θα είναι υποψήφια για τη θέση της τακτικής αντιπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Υποψήφια για την ΕΟΕ η Αναστασία Κελεσίδου

Η Αναστασία Κελεσίδου αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της ότι την παρότρυναν να θέσει υποψηφιότητα για την ΕΟΕ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Κελεσίδου θα είναι υποψήφια για τη θέση της τακτικής αντιπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η Ελληνίδα παλιά μεγάλη πρωταθλήτρια της δισκοβολίας, το γνωστοποίησε και με ανακοίνωσή της. Η Κελεσίδου είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ.

«Έχοντας πάντα ψηλά το φρόνημα της Ελλάδας, έδωσα κάθε μάχη με καθαρούς όρους, στηριζόμενη αποκλειστικά στα πιστεύω, τις αξίες και τα ιδανικά μου!

Κοινός παρονομαστής των πεπραγμένων μου ήταν η άνθηση του ελληνικού στίβου.

Η εξωστρέφεια του, η βελτίωση των συνθηκών προετοιμασίας των αθλητών, η μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση τους, η αξιοποίηση και αναγνώριση προσφοράς των προπονητών με αντικειμενικά κριτήρια, η σωστή και εύρυθμη λειτουργία των σωματείων.

Και συνεχίζω να είμαι ενεργά παρούσα στα δρώμενα! Με περισσότερη πυγμή και ορμή!

Όλοι μαζί είμαστε ο στίβος!

Όλοι μαζί φτιάχνουμε την ιστορία!

Οι τύχες του στίβου αξίζει να βρεθούν σε χέρια που μάτωσαν και πόνεσαν γι’ αυτόν.

Κοιτώντας σας στα μάτια, απευθύνω ανοιχτό κάλεσμα με ειλικρίνεια και εντιμότητα, να εργαστούμε σκληρά για την αναγέννηση του στίβου.

Αγαπητές φίλες και φίλοι του ελληνικού κλασικού αθλητισμού μετά τα πολλαπλά και συγκινητικά σας μηνύματα και τηλεφωνήματα παρότρυνσης αποφάσισα να καταθέσω επίσημα την υποψηφιότητά μου για τη θέση της τακτικού εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη στήριξη,

Με εκτίμηση

Τασούλα Κελεσίδου Ολυμπιονίκης».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία