Γενικά
Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα θα διεξαχθεί το διεθνές μίτινγκ Τοφάλεια, το οποίο ανήκει στην κατηγορία E, την Κυριακή 24 Ιουλίου.

Την Κυριακή 24 Ιουλίου τα Τοφάλεια στην Πάτρα- Πρόγραμμα

Τα Τοφάλεια διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Πατρέων και του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα θα διεξαχθεί το διεθνές μίτινγκ Τοφάλεια, το οποίο ανήκει στην κατηγορία E, την Κυριακή 24 Ιουλίου.

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες των ηλικιακών κατηγοριών Α-Γ, Α-Γ Κ20 και Α-Γ Κ18 των Σωματείων – μελών του ΣΕΓΑΣ και σύμφωνα πάντοτε με την ισχύουσα κωδικοποίηση, γενική προκήρυξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2022.

Άλλες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή καθώς και άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να αναζητήσετε στην προκήρυξη ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  των αγώνων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΤΟΦΑΛΕΙΩΝ

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι κατά κατηγορία:
Ανδρών: 100μ, 200μ, 400μ, 800μ, 3.000μ, 110μ. με Εμπόδια, 400μ Εμπόδια, Δισκοβολία, Σφαιροβολία, Ακοντισμός, Σφυροβολία, Άλμα Τριπλούν, Άλμα επί κοντώ.

Γυναικών: 100μ, 200μ, 400μ, 1.500μ, 3000μ, 100μ. με Εμπόδια, Άλμα σε Ύψος, Άλμα σε Μήκος

Τους αγώνες διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Πατρέων και του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Λεωφορείο για μετακίνηση αθλητών στην Πάτρα

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. προκειμένου να διευκολύνει την μετακίνηση αθλητών-αθλητριών της πρωτεύουσας, και όχι μόνο,  που έχουν δηλώσει συμμετοχή στους αγώνες «ΤΟΦΑΛΕΙΑ 22» οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 24 Ιουλίου 2022 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας,  έχει μισθώσει πούλμαν  (ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 12:30 μ.μ. την Κυριακή 24/7/2022 από τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ στην Αθήνα (Λεωφ. Συγγρού 137) και θα επιστροφή  από Πάτρα  (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) για Αθήνα αμέσως μετά τη λήξη του  αγώνα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία