Διεθνή
Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ φέρνει ντόμινο αλλαγών και στις διοργανώσεις του στίβου - Όλα τα δεδομένα.

Θα επηρεάσει ο θάνατος της Βασίλισσας τους αγώνες τρεξίματος;

Ο θάνατος της βασίλισσα Ελισάβετ φέρνει ντόμινο αλλαγών και στις διοργανώσεις του στίβου - Όλα τα δεδομένα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο αθλητισμός της Μεγάλης Βρετανίας συμμετέχει στο πένθος της χώρας, για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, φέρνοντας αλυσιδωτές εξελίξεις στις προγραμματισμένες διοργανώσεις.

Το Νησί βρίσκεται σε περίοδο πένθους 10 ημερών για τον θάνατο της μακροβιότερης βασίλισσας της Γηραιάς Αλβιώνας.

Να σημειωθεί πως η βρετανική κυβέρνηση έχει αφήσει στην ευχέρεια κάθε διοργάνωσης το αν θα διεξαχθεί κανονικά ή θα αναβληθεί.

Σε ό,τι αφορά το Great North Run, τον μεγαλύτερο ημι-μαραθώνιο στον κόσμο με 60.000 συμμετέχοντες, θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα Κυριακή (11/9) όπως είχε προγραμματιστεί, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι διοργανωτές. Είχε αναβληθεί την Παρασκευή το 5k.

Αντίθετα, το το Richmond Run-Fest του Λονδίνου, που θα διεξαγόταν αυτό το Σαββατοκύριακο, αναβλήθηκε και αναμένεται να προγραμματιστεί και πάλι.

Αντίστοιχα, η Cancer Research UK ανέβαλε επίσης το Shine Walk Liverpool, όπως και το Shine Night Walk Glasgow, που αποτελούν φιλανθρωπικούς αγώνες περπατήματος απόστασης δέκα  χιλιομέτρων.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία