Άλματα
Τεντόγλου: Δεν πιάνεται! Πέταξε στα 8,38 μ.!

Τεντόγλου: Δεν πιάνεται! Πέταξε στα 8,38 μ.!

Ο Μίλτος Τεντόγλου για άλλη μία φορά έκανε έναν σπουδαίο αγώνα

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε που έπρεπε και με άλμα στα 8,38 μ. (0,4) αναδείχθηκε νικητής στο μήκος και το πρόσωπο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Βόλος).

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με την προοπτική να μην πιέσει πολύ τον εαυτό του, αλλά να μην βγει από τον αγωνιστικό χώρο αν δεν χαρίσει στους φιλάθλους, αλλά και στον εαυτό του, μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων του.

Και η αλήθεια είναι πως το πέτυχε.

Αφού για άλλη μία φορά έκανε έναν σπουδαίο αγώνα.

Ξεκίνησε με 8,10 μ., συνέχισε με 8,23 (0,5) ήταν άκυρος στο τρίτο, σημείωσε 8,26 μ. στο τέταρτο κι άφησε το πέμπτη για να κρατήσει το καλύτερο για το φινάλε.

Ο Τεντογλου όπως άλλωστε συνηθίζει τον τελευταίο χρόνο συγκέντρωσε χιλιάδες ανθρώπους πάνω από το σκάμμα του μήκους κέρδισε το ρυθμικό χειροκρότημα των θεατών, ενώ το τέλος χαιρέτισε τους μικρούς του φίλους που έσπευσαν να τον δουν από κοντά.

Ο Τεντόγλου όμως δεν ήταν ο μόνος που ξεχώρισε στον σημερινό αγώνα.

Ο Νίκος Σταματονικόλος (ΓΣ Ηλιούπολης) ήταν δεύτερος με 7,86 μ. (0,7) κι έγινε ο έκτος άλτης φέτος στην Ευρώπη στην κατηγορία Κ23.

Ο αθλητής του Παναγιώτη Μπαλταδούρο πέτυχε δύο φορές ρεκόρ, αφού στο δεύτερο άλμα του είχε πετύχει 7,82 μ,. (0,6).

Ο 20χρονος έκανε τρία άλματα και αποχώρησε από τον αγώνα, αφού την Τρίτη ταξιδεύει για τη Φινλανδία για ντο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ο Αλέξης Αργυρόπουλος ήταν τρίτος με 7,64 μ. (0,5) και μία ακόμη καλή παρουσία στο ενεργητικό του.

Ο Χρήστος Χήτας (Πηγμή Ευόσμου) ήταν τέταρτος με 7,50 μ. και πέτυχε επίδοση καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Παράλληλα πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ.

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ


Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία