Ρίψεις
Πανελλήνιο Α/Γ: Με σφυροβολία ξεκίνησε το απογευματινό πρόγραμμα της δεύτερης μέρα

Πανελλήνιο Α/Γ: Με σφυροβολία ξεκίνησε το απογευματινό πρόγραμμα της δεύτερης μέρας

Η Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Ελευθέριος) έφτασε στην πέμπτη της νίκη στο Πανελλήνιο

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πανελλήνιο Α/Γ: Η σφυροβολία των Γυναικών ήταν το αγώνισμα με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της δεύτερης και τελευταίας ημέρας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Βόλος).

Η Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Ελευθέριος) έφτασε στην πέμπτη της νίκη στη διοργάνωση κάνοντας έναν ακόμη καλό αγώνα.

Η αθλήτρια ολοκλήρωσε με καλύτερη βολή στα 68,83 μ. στην έκτη της προσπάθεια κι έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η 28χρονη θα αναχωρήσει τις επόμενες ημέρες για τις ΗΠΑ και θα επιστέψει στην Ελλάδα στις αρχές Αυγούστου, προκειμένου να κάνει το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της πριν το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Η Σκαρβέλη είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 65,95 μ., 66,15 μ. και 67,51 μέτρα.

Η Σταυρούλα Κοσμίδου (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) λίγες ημέρες πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 κατέλαβε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με καλύτερη βολή στα 61,49 μέτρα.

Η αθλήτρια αναχωρεί την Τρίτη για το Έσπο, εκεί όπου με εφόδιο το φετινό της 66,16 μ. θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στην έκτη της βολή η Ναταλία Μάγου (ΑΟ Ρόδου Σταματίου) με 56,95 μ. και ακολούθησαν η Κατερίνα Βαμβουκάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 56,95 μ. και η Αφροδίτη Τζατζιμάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 56,75 μέτρα.

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία