Άλματα
Πανελλήνιο Α/Γ: Ο Μίτα πέρασε τα 2,19 μ. και πέτυχε τη δεύτερη επίδοση στην Ευρώπη

Πανελλήνιο Α/Γ: Ο Μίτα πέρασε τα 2,19 μ. και πέτυχε τη δεύτερη επίδοση στην Ευρώπη

Ο άλτης της Σίλα Γέροντα πέτυχε ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμα (είχε 2,17 μ. από φέτος) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πανελλήνιο Α/Γ: Ο Ανδρέας Μίτα (Ζευς Πρέβεζας) έκανε τον καλύτερο αγώνα της ζωής του στο ύψος των Ανδρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Βόλος), αφού ξεπέρασε τα 2,19 μέτρα.

Ο άλτης της Σίλα Γέροντα πέτυχε ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμα (είχε 2,17 μ. από φέτος) και παράλληλα έγινε ο δεύτερος αθλητής για φέτος στην Ευρώπη στην κατηγορία Κ20.

Ο νεαρός στη συνέχεια είχε καλά, αλλά άκυρα άλματα στα 2,22 μ., ενώ μοιράστηκε την πρώτη θέση με τον Αντώνη Μέρλο (ΠΑΟΚ), αφού αποφάσισαν να μην ολοκληρώσουν τον αγώνα μπαράζ.

Ο Μίτα είχε ατομικό ρεκόρ 2,17 μ., ενώ πλέον έχει κάθε λόγο να σκέφτεται τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Τρίτος στο ύψος ήταν ο Γιάννης Βαρβιάς (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής) με 2,00 μέτρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την σημερινή μου εμφάνιση. Είμαι χαρούμενος τόσο με το νέο ρεκόρ, όσο και με το γεγονός ότι τα άλματα στα 2,22 μ. ήταν. πολύ καλά. Έχω μπροστά μου δύο ακόμη αγώνες, στους οποίους θεωρώ πως μπορώ να κυνηγήσω ακόμη καλύτερες προσπάθειες. Ο μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου θέλω να διεκδικήσω άλματα πάνω από τα 2,20 μ. και ένα μετάλλιο», είπε ο αθλητής.

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία