Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος περίμενε μέχρι το τέλος της εβδομάδας μήπως πάρει το «πράσινο φως» για μίτινγκ στο εξωτερικό, αλλά τελικά δεν συνέβη.

Τέλος οι αγώνες. Άρχισε τελικά διακοπές ο Γιάννης Νυφαντόπουλος

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος έχει ως πρώτο στόχο τη νέα σεζόν τον κλειστό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος περίμενε μέχρι το τέλος της εβδομάδας μήπως πάρει το «πράσινο φως» για μίτινγκ στο εξωτερικό, αλλά τελικά δεν συνέβη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με την επιστροφή του από το Μόναχο, συνέχισε προπονήσεις, αφού ένιωθε σε καλή κατάσταση και ήθελε να τρέξει και σε άλλους αγώνες. Έκανε όλη το προηγούμενο διάστημα κάποιες κινήσεις, προκειμένου να πάρει πρόσκληση για κάποιον αγώνα και περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά δεν τα κατάφερε. Θα ήθελε να τρέξει αρχικά στο μίτινγκ του Ροβερέτο ή στη Λουκέρνη και στη συνέχεια στο ISTAF στο Βερολίνο. Όμως, από τη στιγμή που δεν κατέστη δυνατόν, αποφάσισε να ξεκινήσει τις διακοπές του.

«Δεν πήρα καμία απάντηση από τους διοργανωτές μίτινγκ. Έτσι, αποφάσισα να ξεκινήσω τις διακοπές μου. Θα ξεκουραστώ για περίπου δύο εβδομάδες και μετά θα μπω και πάλι στις προπονήσεις. Ο πρώτος στόχος μου είναι ο κλειστός. Η πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού είναι εφικτή. Έχω ήδη για το ράνκινγκ τρεις καλές κούρσες στα 100 μέτρα. Αυτό που χρειάζομαι είναι δύο καλά εξηντάρια», δήλωσε στο Stivostime ο αθλητής του Περικλή Χατζηαναστασιάδη.

Ο κορυφαίος μας σπρίντερ έκανε καλή σεζόν. Βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στα 100μ. με 10.28 στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Κέρδισε τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και μετείχε με την Εθνική ομάδα στην σκυταλοδρομία 4×100μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία