Γενικά
Τελικά οι Κινέζοι δεν θα περιμένουν άδικα τους Έλληνες αθλητές της Πανεπιστημιάδας

Τελικά οι Κινέζοι δεν θα περιμένουν άδικα τους Έλληνες αθλητές της Πανεπιστημιάδας – Η θετική εξέλιξη μετά το δημοσίευμα του Stivostime

Έπιασε... τόπο η προσπάθεια.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τελικά οι Κινέζοι δεν θα περιμένουν άδικα τους Έλληνες αθλητές της Πανεπιστημιάδας, καθως μετά το δημοσίευμα του Stivostime βρέθηκε λύση για τα 25 (σ.σ.από τα 35) εισιτήρια που χρειάζονταν για την αποστολή των αθλητών και των συνοδών τους.

Έπιασε… τόπο η προσπάθεια και τελικά πόλο, τοξοβολία, ρυθμική, ενόργανη, στίβος, κολύμβηση και οι προπονητές των αθλητών θα ταξιδέψουν στην Πανεπιστημιάδα στο Πεκίνο καθώς βρέθηκε λύση για τα εισιτήρια τα οποία λόγω γραφειοκρατίας και ενώ είχε εγκριθεί το κονδύλι, δεν είχαν εκδοθεί.

Έτσι, στην Πανεπιστημιάδα στην Κίνα (σ.σ. αναβλήθηκε το 2021, 2022), θα βρεθεί και η ελληνική αποστολή.

Τελικά οι Κινέζοι δεν θα περιμένουν άδικα τους Έλληνες αθλητές της Πανεπιστημιάδας

Να σημειωθεί πως οι Κινέζοι περίμεναν και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να εξυπηρετήσουν την ελληνική αποστολή.

Μάλιστα είχαν βάλει και απευθείας πτήση, Αθήνα – Πεκίνο για να μην υπάρχει ταλαιπωρία.

Στις 24 Ιουλίου αρχιζουν οι αγώνες του πόλο ενώ στις 27 του ίδιου μήνα αρχίζει ο στίβος.

Για το θέμα υπάρχει συνάντηση με τους αρμόδιους την Τετάρτη, μετά την ευτυχή έκβαση της υπόθεσης έπειτα από παρέμβαση ιδιωτικης εταιρείας η οποία και ανέλαβε την έκδοση 25 εισιτηρίων της ελληνικής αποστολής.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος