Κλειστός Στίβος
Στους νεκρούς στα Τέμπη και τις οικογένειές τους η σκέψη των Ελληνων πρωταθλητών - Συγκλόνισαν Τσιάμης και Ανδρικόπουλος στις δηλώσεις τους

Στους νεκρούς στα Τέμπη και τις οικογένειές τους η σκέψη των Ελληνων πρωταθλητών – Συγκλόνισαν Τσιάμης και Ανδρικόπουλος στις δηλώσεις τους

Δεν γινόταν να είναι κάπου αλλού το μυαλό των Ελλήνων πρωταθλητών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στους νεκρούς στα Τέμπη και τις οικογένειές τους η σκέψη των Ελληνων πρωταθλητών ενώ συγκλόνισαν Τσιάμης και Ανδρικόπουλος στις δηλώσεις τους μετά την τεράστια πρόκρισή τους στον τελικό του τριπλούν στον Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν γινόταν να είναι κάπου αλλού το μυαλό των Ελλήνων πρωταθλητών εκτός από τα θύματα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.

«Πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση μου, ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου η πρόκριση στον τελικό. Από τη στιγμή που ήρθα εδώ ένιωσα καλά. Στα πρώτα δύο άλματα έκανα κάποια λάθη τα οποία κατάφερα να διορθώσω κι έτσι να πετύχω το άλμα που μου έδωσε την πρόκριση. Θα είμαι πιο απελευθερωμένος στον τελικό, θέλω να τον ευχαριστηθώ και να κυνηγήσω κάτι καλό. Όλη η ομάδα είναι στεναχωρημένη κι έχει το μυαλό της στα θύματα και τις οικογένειες τους», δήλωσε ο Νίκος Ανδρικόπουλος.

Στους νεκρούς στα Τέμπη και τις οικογένειές τους η σκέψη των Ελληνων πρωταθλητών – Συγκλόνισαν Τσιάμης και Ανδρικόπουλος στις δηλώσεις τους

«Σήμερα ένιωθα πάρα πολύ καλά, έκανα το λιγότερο που μπορούσα να κάνω σήμερα, ωστόσο είχα πρόβλημα με πήγαινε μπροστά ο διάδρομος. Στον τελικό θα βρω καλύτερα τη φόρα μου, αφού σήμερα ήδη το πάτησα και θεωρώ πως μπορώ να κάνω έστω ένα φετινό ρεκόρ. Είμαι πολύ λυπημένος με αυτό που συνέβη στην Ελλάδα. Συμπαραστεκόμαστε στις οικογένεις των θυμάτων. Το μυαλό μας είναι εκεί και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για να δώσουμε λίγη χαρά. Ελπίζω να μη συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», τόνισε ο Δημήτρης Τσιάμης.

Ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Νίκος Ανδρικόπουλος θα δώσουν το παρών στον τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο αθλητής του Παναγιώτη Μαρκιανίδη ήταν άκυρος στη δεύτερη προσπάθεια του και σημείωσε 16,26 μ. στην τρίτη.

Ο Ανδρικόπουλος με 16,39 μ. στο τρίτο και τελευταίο του άλμα πήγε στον τελικό ενώ έως εκείνη την ώρα ήταν εκτός 8άδας.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος