Δρόμοι
ΣΕΓΑΣ: Ανακοίνωσε την αναβολή του Πρωταθλήματος δρόμου σε ανώμαλο έδαφος

ΣΕΓΑΣ: Ανακοίνωσε την αναβολή του Πρωταθλήματος δρόμου σε ανώμαλο έδαφος

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η τραγωδία στα Τέμπη οδήγησε τον ΣΕΓΑΣ στην απόφαση να αναβάλει τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος.

Ιδού η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΣΕΓΑΣ συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη αποφάσισε την ΑΝΑΒΟΛΗ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος που επρόκειτο να γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Σκαμνιές» στην Πηγή Τρικάλων την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Ο ΣΕΓΑΣ θα ενημερώσει τα Σωματεία για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΣEΓΑΣ άμεσα και μόλις πληροφορήθηκε το δυστύχημα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του με την παρακάτω ανάρτηση: “Η πρόεδρος του ΣEΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, σύσσωμο το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και ολόκληρη η οικογένεια του Ελληνικού Στίβου συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων. Επίσης εύχονται κουράγιο και γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών, δύναμη και κουράγιο στις οικογένειές τους για την αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων που έχουν περιέλθει”.

Συμμετέχοντας στο Εθνικό πένθος ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε, όπως είναι γνωστό, η Εθνική μας Ομάδα που αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη από σήμερα Πέμπτη 2/3 μέχρι την Κυριακή 5/3 να φέρει στην εμφάνισή της το σύμβολο του πένθους, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων.

Η σκέψη των ανθρώπων του ελληνικού στίβου είναι στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων, καθώς κι εκείνων που αγνοούνται».

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία