Κλειστός Στίβος
Στα 42 του στον τελικό ο Τσιάμης - Τελικό και ο Ανδρικόπουλος - Τεράστιοι

Στα 42 του στον τελικό ο Τσιάμης – Τελικό και ο Ανδρικόπουλος – Τεράστιοι

Στον τελικό οι δύο από τους τρεις Έλληνες άλτες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στα 42 του στον τελικό ο Τσιάμης στον τελικό και ο Ανδρικόπουλος – Τεράστιοι

Με 16,39 ο Ανδρικόπουλος και με 16,26 ο Τσιάμης είναι στον τελικό του τριπλούν.

Με 16,06 ο Ανδρέας Πανταζής ήταν 12ος.

Ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Νίκος Ανδρικόπουλος θα δώσουν το παρών στον τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο αθλητής του Παναγιώτη Μαρκιανίδη ήταν άκυρος στη δεύτερη προσπάθεια του και σημείωσε 16,26 μ. στην τρίτη.

Ο Ανδρικόπουλος με 16,39 μ. στο τρίτο και τελευταίο του άλμα πήγε στον τελικό ενώ έως εκείνη την ώρα ήταν εκτός 8άδας.

Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ.

«Πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση μου, ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου η πρόκριση στον τελικό. Από τη στιγμή που ήρθα εδώ ένιωσα καλά. Στα πρώτα δύο άλματα έκανα κάποια λάθη τα οποία κατάφερα να διορθώσω κι έτσι να πετύχω το άλμα που μου έδωσε την πρόκριση. Θα είμαι πιο απελευθερωμένος στον τελικό, θέλω να τον ευχαριστηθώ και να κυνηγήσω κάτι καλό. Όλη η ομάδα είναι στεναχωρημένη κι έχει το μυαλό της στα θύματα και τις οικογένειες τους», δήλωσε ο Νίκος Ανδρικόπουλος.

«Σήμερα ένιωθα πάρα πολύ καλά, έκανα το λιγότερο που μπορούσα να κάνω σήμερα, ωστόσο είχα πρόβλημα με πήγαινε μπροστά ο διάδρομος. Στον τελικό θα βρω καλύτερα τη φόρα μου, αφού σήμερα ήδη το πάτησα και θεωρώ πως μπορώ να κάνω έστω ένα φετινό ρεκόρ. Είμαι πολύ λυπημένος με αυτό που συνέβη στην Ελλάδα. Συμπαραστεκόμαστε στις οικογένεις των θυμάτων. Το μυαλό μας είναι εκεί και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για να δώσουμε λίγη χαρά. Ελπίζω να μη συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», τόνισε ο Δημήτρης Τσιάμης.

«Πολύ απογοητεύμενος από τη σημερινή εμφάνιση, ήθελα να μπω τελικό δεν τα κατάφερα, ήταν στις δυνατότητες μου να προκριθώ. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, δεν μπορώ τώρα να κάνω κάτι, απλά κοιτάζω στον ανοιχτό. Ισως πρεπει να μπαίνω με πιο καθαρό μυαλό. Δεν έχω αναλύσει ακόμη τι πήγε στραβά», ανέφερε με την σειρά του ο Ανδρέας Πανταζής.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος