Κλειστός Στίβος
Αναστασία Μαρινάκου: Τόσο κοντά όμως η κούρσα δεν την βοήθησε

Αναστασία Μαρινάκου: Τόσο κοντά όμως η κούρσα δεν την βοήθησε

Δεν την βοήθησε ο ρυθμός της κούρσας της για να κάνει την μεγάλη πρόκριση.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ακόμα και 7η ή 8η η Μαρινάκου έπαιρνε την πρόκριση ήταν δύσκολο αλλά όχι αδύνατο, όμως δεν την βοήθησε ο ρυθμός της κούρσας της. Χρειαζόταν έναν ρυθμό κοντά στα 9 λεπτά ή κάτω από 9,10 γενικότερα, όμως αυτό δεν ήρθε (ο ρυθμός ήταν στο 9,30), οπότε έπρεπε να ψάξει για την θέση.

Η αλλαγή στον ρυθμό δεν έγινε σε σημείο που να βοηθήσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία προσπάθησε όμως οι κούρσα ήταν σε απόσταση από τους χρόνους της πρώτης σειράς.

Η Αναστασία Μαρινάκου έκανε 9:22:35, μακριά από τις καλές της επιδόσεις.

«Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη, καθώς έμεινα μακριά από το ατομικό μου ρεκόρ. Η αλήθεια είναι πως ήταν δύσκολη κούρσα, γιατί ξεκινήσαμε πολύ αργά και στα πρώτα μέτρα είχε σπρωξίματα και κλεισίματα και προσπαθούσα να βρω καλύτερη θέση. Είδα πως πάμε πολύ αργά, προσπάθησα να βγω για να οδηγήσω με πρόλαβε μια άλλη κοπέλα. Στη συνέχεια είχε πολλές αλλαγές και σπρωξίματα και όλο αυτό με άδειασε. Ήταν μεγάλη ευκαιρία να περάσω στον τελικό και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενη για τη γενικότερη παρουσία μου στον κλειστό. Το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσω να δώσω λύση σε ένα πρόβλημα τραυματισμού κι έπειτα θα ξεκινήσω για τον ανοιχτό», είπε η Αναστασία Μαρινάκου.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος