Δημόσιοι Δρόμοι
Η Εθνική ομάδα βρίσκεται από την Παρασκευή στο Τορίνο για να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που διεξάγεται την Κυριακή.

Στο Τορίνο η Εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (πρόγραμμα και ελληνικές συμμετοχές)- Φωτογραφίες

Η Εθνική ομάδα ταξίδεψε στο Τορίνο με 13 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και επικεφαλής τον Μάριο Αναγνώστου που μετέχει στους άνδρες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται από την Παρασκευή στο Τορίνο για να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που διεξάγεται την Κυριακή.

Οι 13 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες με τη συνοδεία του συντονιστή δρόμων Δημήτρη Θεοδωρίδη και του ομοσπονδιακού προπονητή Σταύρου Καρρέ ταξίδεψαν το απόγευμα, λίγο μετά τις 19:30, αεροπορικώς από την Αθήνα για τη Ρώμη και στη συνέχεια στο Τορίνο.

Η Εθνική ομάδα θα έχει εκπρόσωπο σε όλες τις κατηγορίες στη διοργάνωση που φιλοξενείτε στο Πιεμόντε στο Πάρκο Λα Μάντρια, εκτός από τη Μικτή Σκυταλοδρομία. Ανάμεσά τους ο Μάριος Αναγνώστου που μετέχει για 4η φορά στη διοργάνωση και πρώτη στην κατηγορία ανδρών. Ο δρομέας της Αναγέννησης Λαμίας είναι σε καλή κατάσταση και πρόσφατα είχε κερδίσει το κύπελλο ανωμάλου δρόμου που είχε γίνει στην Πηγή Τρικάλων. Όπως και η Ειρήνη Τσουπάκη, που ήρθε από τη Γερμανία, και αγωνίζεται στις γυναίκες, μαζί με τις Ισμήνη Παναγιωτοπούλου και Ευγενία Παπαδημάτου.

Από τις ΗΠΑ ταξίδεψε στην Ιταλία η Δάφνη Λαβασά, που ξεκίνησε δυνατά και φέτος τους αγώνες της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και διεκδικεί μια καλή παρουσία, μετά την περσινή της εμφάνιση στο Δουβλίνο. Μετέχει στην Κ23.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ελληνικές συμμετοχές (τοπική ώρα)

09:15 Τελετή έναρξης

09:35 Άνδρες Κ20 (6.000μ.): Πέτρος Παπαϊωάννου (Πανελλήνιος ΓΣ), Οδυσσέας Κίκας (ΓΣ Εθνικός), Αθανάσιος Ζυγούρης (ΣΑΚΑ).

10:03 Γυναίκες Κ20 (4.000μ.): Μαρία Κάσσου (Πανναξιακός), Βασιλική Καλλιμογιάννη (ΝΓΣ Ηρακλής).

10:30 Μικτή Σκυταλοδρομία (4×1.500μ.).

11:30 Άνδρες Κ23 (8.000μ.): Παναγιώτης Πετρουλάκης (ΓΑΣ Ιλισσός), Νικόλαος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Αθανάσιος Λιγώνης (Πανελλήνιος ΓΣ).

12:03 Γυναίκες Κ23 (6.000μ.): Δάφνη Λαβασά (ΑΟ Βουλιαγμένης).

12:33 Γυναίκες (8.000μ.): Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου), Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΟΚΑ Καβάλας), Ευγενία Παπαδημάτου (ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου).

13:10 Άνδρες (10.000μ.): Μάριος Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας).

Δείτε και τις πρώτες φωτογραφίες από την περιοχή που θα γίνει το Ευρωπαϊκό ανωμάλου.

Φωτογραφίες: Stivostime

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία