Επικαιρότητα
Στο σκοτάδι παραμένει ακόμα ο Άγιος Κοσμάς - Επιστολή ΣΕΓΑΣ σε Βρούτση - Πρώτο το Stivostime αποκάλυψε το μέγεθος του προβληματος

Στο σκοτάδι παραμένει ακόμα ο Άγιος Κοσμάς – Επιστολή ΣΕΓΑΣ σε Βρούτση – Πρώτο το Stivostime αποκάλυψε το μέγεθος του προβληματος

Πρώτο το Stivostime αποκάλυψε το μέγεθος του προβλήματος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τα εμπόδια στην προπόνηση αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδας και των σωματείων, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά είναι πολλά και όπως αποδεικνύεται ανυπέρβλητα, σημειώνεται στο segas.gr.

«Η εγκατάσταση εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο σκοτάδι, λόγω κλοπής του κεντρικού καλωδίου ρεύματος και παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της διοίκησης του Αγίου Κοσμά για άμεση αποκατάσταση, το θέμα παραμένει άλυτο από τις 31/10. Η Ομοσπονδία απέστειλε στις 8/11 επιστολή στη διοίκηση του ΕΑΚΝ, για να επισημάνει την επιτακτική ανάγκη της αποκατάστασης της βλάβης, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απάντηση», αναφέρεται.

Ως εκ τούτου, ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε – και – εγγράφως τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την κατάσταση που επικρατεί στο Αθλητικό Κέντρο των Νοτίων προαστίων και τους κινδύνους που εγκυμονούν.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη να γίνουν όσα απαιτούνται, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η προετοιμασία αθλητών και αθλητριών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο κ. Βρούτσης από την αρχή της θητείας του έχει σκύψει πάνω από τα προβλήματα που υπάρχουν κι έχει σταθεί δίπλα στην προσπάθεια της ομοσπονδίας και των αθλητών της, κάτι που αναμένεται να κάνει πάλι.

Το Stivostime ήδη από τις 30 Οκτωβρίου είχε ασχοληθεί με το θέμα με δημοσίευμα με τίτλο: «Project Ελληνικο: Το μυστήριο με τα κλεμμένα καλώδια από τους προβολείς στον Άγιο Κοσμά – Το σκοτάδι και ο… αόρατος χώρος προπόνησης», τονίζοντας πως δεν… πρόκειται για σενάριο βιβλίου της Αγκάθα Κρίστι.

Στο σκοτάδι παραμένει ακόμα ο Άγιος Κοσμάς - Επιστολή ΣΕΓΑΣ σε Βρούτση - Πρώτο το Stivostime αποκάλυψε το μέγεθος του προβληματος

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος