Επικαιρότητα
Project Ελληνικο: Το μυστήριο με τα κλεμμένα καλώδια από τους προβολείς στον Άγιο Κοσμά - Το σκοτάδι και ο... αόρατος χώρος προπόνησης

Project Ελληνικο: Το μυστήριο με τα κλεμμένα καλώδια από τους προβολείς στον Άγιο Κοσμά – Το σκοτάδι και ο… αόρατος χώρος προπόνησης

Δεν πρόκειται για σενάριο βιβλίου της Αγκάθα Κρίστι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Project Ελληνικο: Το μυστήριο με τα κλεμμένα καλώδια από τους προβολείς στον Άγιο Κοσμά που βύθισε στο σκοτάδι το προπονητήριο και ο… αόρατος χώρος προπόνησης που έπρεπε να γίνει.

Δεν πρόκειται για σενάριο βιβλίου της Αγκάθα Κρίστι, αν και θα μπορούσε στα σκοτάδια να ψάχνει να βρει κάποιος τον δράστη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας πάμε μαζί να δούμε τα στοιχεία μήπως και… βρούμε τον ένοχο.

Την Παρασκευή το βράδυ κλάπηκαν από το προπονητήριο του Αγίου Κοσμά περί των 250 μέτρων (σ.σ. σωστά διαβάσατε, 250 μέτρα) καλωδίων από τους κεντρικούς προβολείς.

Αποτέλεσμα τις κλοπής είναι ο χώρος να είναι ακατάλληλος για προπόνηση αφού επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι.

Μιλάμε φυσικά για τον χώρο όπου πραγματοποιείται ένα από τα μεγαλύτερα project της Ευρώπης, αυτό του Ελληνικού.

Project Ελληνικο: Το μυστήριο με τα κλεμμένα καλώδια από τους προβολείς στον Άγιο Κοσμά

Εξαιτίας του μεγέθους του project ο χώρος φυλασσεται 24/7 ενώ στην περιοχή πετούν συνεχώς drone για τον καλύτερο έλεγχο των εγκαταστάσεων όπου πραγματοποιούνται τα έργα.

Λοιπόν, στον χώρο αυτό και με αυτά τα μέτρα ασφαλείας κλάπηκαν 250 μέτρα καλωδίωσης, με αποτέλεσμα ο χώρος που γίνονται οι προπονήσεις του στίβου να βυθιστεί από την Παρασκευή στο σκοτάδι.

Τώρα, πάμε και στα ψιλά… γράμματα. Ο στίβος πρέπει να φύγει από το προπονητήριο έως τον Δεκέμβριο. Και να πάει σε άλλον χώρο, ο οποίος υπάρχει η υποχρέωση να παραδοθεί από το project, ώστε να προπονούνται οι αθλητές.

Μαντέψτε; Δεν έχει γίνει τίποτα.

Έτσι, βάσει των παραπάνω.

Την Παρασκευή κλάπηκαν από το πλέον φυλασσόμενο εργοτάξιο στην Ελλάδα 250 μέτρων καλώδια, οι αθλητές που πρέπει να φύγουν τον Δεκέμβριο από τον Άγιο Κοσμά δεν μπορούν να προπονηθούν μόλις πέσει το σκοτάδι ενώ ακόμα δεν έχει παραδοθεί ο χώρος για την μετεγκατάστασή τους.

Ποιος είναι ο ένοχος;

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος