Επικαιρότητα
Σε ύψη-ρεκόρ η συνεργασία ΣΕΓΑΣ και ΕΟΕ για αθλητικό εξοπλισμό και Ολυμπιακή προετοιμασία

Σε ύψη-ρεκόρ η συνεργασία ΣΕΓΑΣ και ΕΟΕ για αθλητικό εξοπλισμό και Ολυμπιακή προετοιμασία

Iστορική απόφαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην πρόσφατη συνεδρίαση της

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η ιστορική απόφαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην πρόσφατη συνεδρίαση της, να ενισχύσει τον ΣΕΓΑΣ με αθλητικό εξοπλισμό και επιπλέον χρήματα για την προετοιμασία της Προολυμπιακής ομάδας μας, εκτός από πολύ ευχάριστο νέο, έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμα περισσότερο τις άριστες σχέσεις της ομοσπονδίας με τον θεματοφύλακα των Ολυμπιακών ιδεωδών.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και τα μέλη του συμβουλίου ευχαριστούν την ΕΟΕ για την υλοποίηση του αιτήματος, που θα δώσει σημαντικές λύσεις στα υπαρκτά και καθημερινά προβλήματα των πρωταθλητών μας.

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (15/11) η ΕΟΕ, η πρόταση του προέδρου της, Σπύρου Καπράλου για αγορά αθλητικού εξοπλισμού που θα δωρίσει στον ΣΕΓΑΣ, έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των προπονητηρίων στίβου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, ήτοι 80.850 ευρώ για στρώματα ύψους και επί κοντώ, στυλοβάτες, δίχτυα για τους κλωβούς των ρίψεων και άλλα εξαρτήματα, έγινε αποδεκτή, όπως και η επιπλέον «ένεση» 156.600 ευρώ για την προετοιμασία της Προολυμπιακής ομάδας, που εισηγήθηκε η Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας.

Σε ύψη-ρεκόρ η συνεργασία ΣΕΓΑΣ και ΕΟΕ για αθλητικό εξοπλισμό και Ολυμπιακή προετοιμασία

Με το ποσό αυτό η χρηματική ενίσχυση του ΣΕΓΑΣ από την ΕΟΕ έφτασε σε ποσό-ρεκόρ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά η Ολυμπιακή Επιτροπή αντικαθιστά αθλητικό εξοπλισμό σε εγκατάσταση που ανήκει σε κρατικό φορέα.

Το αίτημα αντικατάστασης του φθαρμένου εξοπλισμού υπέβαλε ο ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει να εναρμονιστούν οι αθλητικοί χώροι με τις απαραίτητες ποιοτικές προϋποθέσεις που επιβάλλει, πλέον, η World Athletics.

Προς την ίδια θετική κατεύθυνση είναι και η πρόσφατη ανακοίνωση του Αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Βρούτση στη συνέντευξη Τύπου στην EXPO του Μαραθωνίου. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργού – ύστερα από συζητήσεις με τους αρμόδιους τεχνικούς της Ομοσπονδίας – οι προδιαγραφές των διαγωνισμών για την κατασκευή και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων θα είναι εναρμονισμένες με τα στάνταρ που θέτει η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος