Επικαιρότητα
Σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γιώργος Μποτσκαριώβ - Θωμάς Κυριαζής - Ιωάννα Σιώμου - Περικλής Χατζηαναστασιάδης

Σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γιώργος Μποτσκαριώβ – Θωμάς Κυριαζής – Ιωάννα Σιώμου – Περικλής Χατζηαναστασιάδης

Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί μετέχουν σταθερά σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μέσα από τα οποία αποκτούν πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο δράσης τους.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τα σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είναι σε εξέλιξη με προπονητές και προπονήτριες από τη χώρα να δίνουν το παρών σε αυτά.

Ο Γιώργος Μποτσκαριώβ και ο Θωμάς Κυριαζής βρίσκονται στο Κουαρτόνε της Φινλανδίας για να παρακολουθήσουν σεμινάριο για τον ακοντισμό. Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο, σε μια πόλη όπου είναι συνδεδεμένη με το συγκεκριμένο αγώνισμα και παραδοσιακά …παράγει κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες.

Η Ιωάννα Σιώμου και ο Περικλής Χατζηαναστασιάδης θα ταξιδέψουν στην Γαλλία ώστε να συμμετάσχουν σε σεμινάριο για τα σπρίντ και τις σκυτάλες. Το σεμινάριο θα γίνει στην πόλη Λιεβέν στις 18 και 19 Νοεμβρίου.

Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί μετέχουν σταθερά σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μέσα από τα οποία αποκτούν πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο δράσης τους, σημειώνει το segas.gr.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος