Γενικά
Στο Παρίσι για να κλείσουν προπονητικό κέντρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ

Στο Παρίσι για να κλείσουν προπονητικό κέντρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ

Το προπονητικό κέντρο στο Αντονί βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Ολυμπιακό χωριό που θα φιλοξενήσει τις αποστολές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ ταξίδεψαν στο Παρίσι για να δουν για προπονητικό κέντρο για την Εθνική ομάδα εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Στη γαλλική πρωτεύουσα βρίσκονται σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Χρήστος Μελέτογλου και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Μυστακίδης. Ο τελευταίος μετά από επαφές που είχε, θα δουν τις εγκαταστάσεις στο Δήμο Αντονί στο Παρίσι. Ο σκοπός είναι να κλείσει ο ΣΕΓΑΣ το επόμενο διάστημα το προπονητικό κέντρο που θα χρησιμοποιήσει η Εθνική ομάδα ως τελευταίο στάδιο προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Ο στόχος των εκπροσώπων του ΣΕΓΑΣ που «αντικατοπτρίζει» φυσικά και τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας, είναι να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες προετοιμασίας για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Σε ό,τι αφορά το προπονητικό κέντρο του Αντονί, θα υπάρξει συνάντηση με τους εκπροσώπους του δήμου της περιοχής, όπου βρίσκεται λίγα μόνο χιλιόμετρα από το Ολυμπιακό χωριό.

Ο δήμος Αντονί διέθεσε περίπου 1,7 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να φτιάξει το προπονητικό κέντρο που έχει ως στόχο να χρησιμοποιηθεί από αποστολές ομάδων χωρών, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, ως προπονητικό κέντρο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι. Το στάδιο ονομάζεται «Georges Suant» και θα χρησιμοποιηθεί για προπονητικό κέντρο για τον στίβο και το μοντέρνο πένταθλο.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία