Κλειστός Στίβος
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου πήρε το πράσινο φως από την World Athletics και θα αγωνιστεί κανονικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού η Ελισάβετ Πεσιρίδου- Τι δήλωσε

Για την Ελισάβετ Πεσιρίδου η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού είναι μια δικαίωση για την προσπάθεια που έκανε φέτος υπό δύσκολες συνθήκες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου πήρε το πράσινο φως από την World Athletics και θα αγωνιστεί κανονικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε αποδεχθεί την κίτρινη πρόσκληση που απέστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου. Την Πέμπτη ήρθε και το τελικό οκ και η κορυφαία μας εμποδίστρια θα είναι παρούσα στη μεγάλη διοργάνωση του κλειστού. Θα είναι ανάμεσα στις 48 αθλήτριες στα 60μ. εμπόδια που θα μετάσχουν στο Βελιγράδι. Μια δικαίωση για την 30χρονη αθλήτρια, που πέρασε πολλά. Οικογενειακοί λόγοι την είχαν κάνει να μείνει πίσω στην προετοιμασία της. Παρόλα αυτά το πάλεψε και μπήκε σε αγώνες. Έκανε καλύτερη επίδοση 8.21 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

«Είμαι ευχαριστημένη. Δεν με ενδιέφερε η διοργάνωση, αφού είχα αργήσει να μπω στις προπονήσεις. Αλλά από την στιγμή που ήρθε η πρόσκληση, είπα γιατί όχι. Θέλω τώρα να το χαρώ. Να γράψω στο βιογραφικό μου άλλη μια μεγάλη διοργάνωση. Δεν περιμένω μεγάλα πράγματα. Θέλω όμως να κάνω μια καλή επίδοση, από το 8.21 που έχω φέτος. Πάντως, πάω να το ευχαριστηθώ», δήλωσε στο Stivostime η Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία