Κλειστός Στίβος
Ο Νίκος Ανδρικόπουλος πήρε πρόσκληση από την World Athletics και θα μετάσχει στο τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού ο Νίκος Ανδρικόπουλος- Τι δήλωσε

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι με φετινό ρεκόρ 16,36μ. στο τριπλούν που σημείωσε στο μίτινγκ στη Μαδρίτη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος πήρε πρόσκληση από την World Athletics και θα μετάσχει στο τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα είναι στους 16 αθλητές που θα πάρουν μέρος στο τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο 24χρονος πήρε το πράσινο φως από την Παγκόσμια Ομοσπονδία με βάση το ράνκινγκ και τις ακυρώσεις που υπήρχαν. Ήταν ο καλύτερος Έλληνας. Φέτος έκανε καλύτερη επίδοση 16,36μ. που σημείωσε στο μίτινγκ στη Μαδρίτη. Έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό από πέρσι 16,39μ. και στον ανοιχτό έχει πηδήξει 16,73μ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Τέλος, ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

«Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Μου δίνετε η ευκαιρία τώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι να βγάλω το άλμα που πιστεύω ότι μπορώ και δεν είχε βγει ως τώρα. Είμαι σε ετοιμότητα, γιατί δεν σταμάτησα την προπόνηση. Την περασμένη εβδομάδα είχα ουσιαστικά τρεις συνεχόμενους αγώνες. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το μίτινγκ στη Μαδρίτη και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα», δήλωσε στο Stivostime ο κορυφαίος άλτης.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία