Μαραθώνιος
Ο Κώστας Γκελαούζος ήταν πρωταγωνιστής την περσινή χρονιά, κερδίζοντας τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, χορηγός του οποίου είναι ο ΟΠΑΠ.

Γκελαούζος: «Η Ομοσπονδία μας έχει ανοιχτό το δρόμο για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Ο Κώστας Γκελαούζος την προσεχή Κυριακή θα τρέξει στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα- Τρίκαλα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Γκελαούζος ήταν πρωταγωνιστής την περσινή χρονιά, κερδίζοντας τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, χορηγός του οποίου είναι ο ΟΠΑΠ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ρωτήθηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης για τη μεγάλη χορηγία και συνεργασία του ΟΠΑΠ με τον ΣΕΓΑΣ. Στην εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Grand Hyatt δήλωσε: «Συνεχίζω την προετοιμασία μου και θα προσπαθήσω να πετυχαίνω βήμα βήμα τους στόχους μου με τελικό προορισμό τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Οι αθλητές βάζουν στόχους και για να τους πετύχουν χρειάζονται δίπλα τους χορηγούς. Όπως ο ΟΠΑΠ. Η Ομοσπονδία μας έχει ανοιχτό το δρόμο να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε το στόχο μας. Η δική σας συμβολή μας δίνει επιπλέον κίνητρο», είπε ο Κώστας Γκελαούζος.

 

Μιλώντας στη συνέχεια στο Stivostime ο κορυφαίος μας μαραθωνοδρόμος είπε: «Η προετοιμασία έχει πάει ως τώρα καλά, αν και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με τα πόδια μου. Αυτό είναι που με κάνει να μην θέλω να μπω ακόμη σε μαραθώνιο. Τώρα την προσεχή Κυριακή θα τρέξω στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα- Τρίκαλα. Είναι σημαντικό να δω που βρίσκομαι. Πάντως, στις 3 Απριλίου που είχα προγραμματίσει το Μιλάνο, δεν θα αγωνιστώ, όπως το βλέπω. Το σίγουρο είναι πως θα κάνω άλλον έναν ημιμαραθώνιο στα τέλη Απριλίου στη Νυρεμβέργη, στα κεντρικά της Adidas».

Φωτογραφίες: Eurokinissi/ Αντώνης Νικολόπουλος

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία