Κλειστός Στίβος
Διπλή ελληνική συμμετοχή έχουμε την Πέμπτη στο μίτινγκ του Λιεβέν. Με τον Εμμανουήλ Καραλή στο επί κοντώ και τον Ανδρέα Πανταζή στο τριπλούν.

Στο μίτινγκ του Λιεβέν συνεχίζουν Καραλής και Πανταζής

Διπλή ελληνική συμμετοχή έχουμε την Πέμπτη στο μίτινγκ του Λιεβέν. Με τον Εμμανουήλ Καραλή στο επί κοντώ και τον Ανδρέα Πανταζή στο τριπλούν. Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές έχουν μπει δυνατά στη φετινή σεζόν του κλειστού. Ο Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινγκ στην Ουψάλα πέρασε τα 5,81μ. και έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Ο […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Διπλή ελληνική συμμετοχή έχουμε την Πέμπτη στο μίτινγκ του Λιεβέν. Με τον Εμμανουήλ Καραλή στο επί κοντώ και τον Ανδρέα Πανταζή στο τριπλούν.

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές έχουν μπει δυνατά στη φετινή σεζόν του κλειστού.

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινγκ στην Ουψάλα πέρασε τα 5,81μ. και έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει στο γαλλικό μίτινγκ να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να είναι σταθερός σε άλματα στα 5,80μ. Θα έχει δυνατούς αντιπάλους, αλλά δεν θα είναι ο κορυφαίος, ο Σουηδός Άρμαντ Ντουπλάντις. Ξεχωρίζει ο Αμερικανός Κρις Νίλσεν που έχει περάσει φέτος τα 6,02μ. πετυχαίνοντας ρεκόρ ΗΠΑ. Ακόμη θα είναι ο Βραζιλιάνος ολυμπιονίκης του 2016 Τιάγκο Μπραζ. Και ο Πολωνός πρωταθλητής Πιότρ Λίσεκ με τον πρωταθλητή από τις Φιλιππίνες Έρνεστ Ομπιένα.

Από την άλλη ο Ανδρέας Πανταζής είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά κερδίζοντας στο μίτινγκ στην Καρλσρούη με 16,79μ. Στο Βαλ-ντε-Ρέιγ δεν πήγε ο αγώνας όπως θα ήθελε, είχε πολλές άκυρες και καλύτερη στα 16,24μ. Όμως για τον άλτη του Δημήτρη Βασιλικού, στο Λιεβέν είναι σημαντικός αγώνας. Αν καταφέρει και κερδίσει ή πάρει καλή θέση, μπορεί να ελπίζει και στη wild card που έχει ο νικητής στη βαθμολογία. Ο πρώτος που παίρνει απευθείας το «εισιτήριο» πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Αυτό που έχει σημασία είναι ο Έλληνας πρωταθλητής να μαζέψει εμπειρίες και βαθμούς. Άλλωστε ο μεγάλος στόχος που έχει θέσει με τον προπονητή του είναι το καλοκαίρι. Με την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Στο Λιεβέν θα έχει αντιπάλους τον Αλγερινό Γιασέρ Τρίκι, τον Κουβανό Λαζάρο Μαρτίνεζ, τον Γερμανό Μαξ Χες, τον Αζέρο Ναζίμ Μπαμπάεφ, τον Φινλανδό Σίμο Λιπσάνεν και τους Γάλλους Μπενζαμέν Κομπαορέ και Τομάς Γκογκουά.

Οι συμμετοχές στο μίτινγκ του Λιεβέν

Wolrld-Indoor-tour-Lievin-Starlists-2022-au-15fev

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία