Κλειστός Στίβος
Η Αναστασία Μαρινάκου μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της από τη Νότια Αφρική και ετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα στο Μάντσεστερ.

Στο Μάντσεστερ στις 28 Ιανουαρίου τρέχει στα 3.000μ. η Αναστασία Μαρινάκου

Η Αναστασία Μαρινάκου βρίσκεται εδώ και ένα μήνα για προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο στο Πότσεφστρουμ και αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή στην Ελλάδα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Μαρινάκου μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της από τη Νότια Αφρική και ετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα στο Μάντσεστερ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται εδώ και ένα μήνα περίπου για προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο στο Πότσεφστρουμ. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ προπονείται μαζί με το γκρουπ αθλητών του Μιχάλη Αναγνώστου, Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, Χαρίδημο Ξενιδάκη και Χαράλαμπο Λαγό. Αναμένεται την Παρασκευή να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Η Αναστασία Μαρινάκου έχει στο πρόγραμμά της να μπει σε αγώνες στον κλειστό και έκλεισε συμμετοχή σε ένα δυνατό μίτινγκ, όπως αυτό στο Μάντσεστερ, όπου θα τρέξει στα 3.000μ. στις 28 Ιανουαρίου. Το ατομικό της ρεκόρ είναι 9.14.91 από το 2016. Πέρσι είχε πετύχει καλύτερη επίδοση στο τριάρι 9.22.65 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε πάρει την 5η θέση. Μέσα από τους αγώνες της θα προσπαθήσει να ανεβεί στο ράνκινγκ και το καλοκαίρι θέλει μια καλή εμφάνιση στα 5.000μ.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία