Κλειστός Στίβος
Οι αθλητές του Δημήτρη Βασιλικού, Ελευθερίου Χριστογεώργου, Ανδρέας Πανταζής και Νίκος Ανδρικόπουλος αγωνίζονται την Πέμπτη στο Γκέτεμποργκ.

Στο Γκέτεμποργκ αγωνίζονται την Πέμπτη οι αθλητές του Δημήτρη Βασιλικού

Ο Ανδρέας Πανταζής και ο Νίκος Ανδρικόπουλος είναι εντός πρόκρισης στο τριπλούν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι αθλητές του Δημήτρη Βασιλικού, Ελευθερίου Χριστογεώργου, Ανδρέας Πανταζής και Νίκος Ανδρικόπουλος αγωνίζονται την Πέμπτη στο Γκέτεμποργκ.

Οι τρεις Έλληνες πρωταθλητές συνεχίζουν τους αγώνες τους και αναχωρούν την Τετάρτη για την πόλη της Σουηδίας, με στόχο μια καλή εμφάνιση.

Ήδη έχουν μπει σε αγώνες στον κλειστό τη φετινή σεζόν. Ο Ανδρέας Πανταζής το περασμένο Σάββατο στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά πήδηξε 16,32μ. Αυτό που θέλει είναι τις καλές επιδόσεις στον κλειστό για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Είναι ψηλά στο ράνκινγκ για το «εισιτήριο» για την Κωνσταντινούπολη, όπως και ο Νίκος Ανδρικόπουλος. Ο τελευταίος στην ημερίδα του Αγ. Κοσμά πήδηξε 15,89μ.

Ο Πανταζής έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στο τριπλούν 16,79μ. από πέρσι στο μίτινγκ στην Καρλσρούη. Από την άλλη ο Ανδρικόπουλος έχει 16,39μ. από το 2021 από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Συμμετοχή στο τριπλούν ανδρών έχει δηλώσει ο Βρετανός Σον Οκόμε (16,13μ.) και ο Σουηδός Λούκας Ένκβιστ.

Η Ελευθερία Χριστογεώργου ξεκίνησε και εκείνη τους αγώνες της το περασμένο Σάββατο, αλλά στο εξωτερικό, στο μίτινγκ στη Ναντ, όπου πέρασε το 1,75μ. Στόχος της να βρει το ρυθμό της και να «κυνηγήσει» άλματα κοντά στο ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό που είναι 1,87μ. Στο Γκέτεμποργκ θα έχει αντίπαλες την Λιθουανή Αϊρίνε Παλσίτε με ρεκόρ 2,01μ. και τις Σουηδέζες Έλεν Έκχολμ και Ματίλντα Νίλσον με ρεκόρ 1,91μ. και 1,87μ. αντίστοιχα.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία