Άλμα εις μήκος
Στο Γκέτεμποργκ αποφάσισε να κάνει πρεμιέρα στη φετινή σεζόν στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Σουηδό Τόμπιας Μόντλερ.

Μίλτος Τεντόγλου vs Τόμπιας Μόντλερ την Πέμπτη στο Γκέτεμποργκ

Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκινάει στις 2 Φεβρουαρίου στο Γκέτεμποργκ και ακολουθούν Τόρουν (8/2), Λιεβάν (15/2), Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (18-19/2) και Μαδρίτη (22/2).

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στο Γκέτεμποργκ αποφάσισε να κάνει πρεμιέρα στη φετινή σεζόν στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Σουηδό Τόμπιας Μόντλερ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται αυτή την περίοδο για προετοιμασία στην Σπάλα της Πολωνίας. Με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι αποφάσισαν να μπουν σε αγώνες από αρχές Φεβρουαρίου. Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου διεξάγεται το μίτινγκ του Γκέτεμποργκ, που ανήκει στην κατηγορία «WIT Challenger». Θα αποτελέσει μια καλή πρόβα για τον ολυμπιονίκη μας, εν όψει των μίτινγκ της σειράς World Indoor Tour Gold και στο δρόμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη. Ο πρωταθλητής Ευρώπης πέρσι στο Μόναχο έχει κλείσει συμμετοχή στις 8 Φεβρουαρίου στο Τόρουν, στις 15 του ίδιου μήνα στο Λιεβάν και στις 22 Φεβρουαρίου στη Μαδρίτη.

Βασικός αντίπαλός του θα είναι ένας γνώριμος και φίλος του άλτης, ο Τόμπιας Μόντλερ, που πέρσι στο Βελιγράδι και στο Μόναχο ήταν δεύτερος, πίσω από τον Μίλτο Τεντόγλου. Ο Σουηδός πρωταθλητής ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν και πήδηξε πρόσφατα στο μίτινγκ στην Στοκχόλμη 8,19μ. που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη. Στο Γκέτεμποργκ είναι να αγωνιστούν ακόμη ο Γερμανός Μαξιμίλιαν Εντχόλτζνερ (8,12μ.) και ο Βρετανός Μπεν Γουίλιαμς (7,46μ.).

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία