Σηματοδοτώντας τις 250 ημέρες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 στη Βουδαπέστη, οι διοργανωτές θα εκδώσουν 420.000 εισιτήρια προς πώληση.

Το πρόγραμμα πώλησης εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 12 Δεκεμβρίου. Οι πρώτες πωλήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά, όπου θα επιτρέψει στους φιλάθλους παγκοσμίως να δουν από κοντά τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του πλανήτη ν’ αγωνίζονται στην ουγγρική πρωτεύουσα. Δίνετε η ευκαιρία και για αποκλειστική προτεραιότητα σε προ-παραγγελίες από τις 9 Δεκεμβρίου. Εκείνοι που θα εγγραφούν, θα τους σταλεί προσωπικό link στις 8 Δεκεμβρίου για να αγοράσουν εισιτήρια. Το 50% των εισιτηρίων κοστίζει κάτω από 33 δολάρια και αφορά κυρίως τα πρωινά προγράμματα, ενώ στα απογευματινά προγράμματα ξεκινάει από 54 δολάρια.

Παράλληλα να θυμίσουμε ότι η World Athletics τρέχει το «Road to Budapest» που βοηθάει τους αθλητές, αλλά και τους φιλάθλους να δουν ζωντανά την εξέλιξη με το ράνκινγκ και τα όρια πρόκρισης των αθλητών κι αθλητριών για τη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού του 2023. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα γίνει στην ουγγρική πρωτεύουσα 19- με 27 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης:

Σύστημα και όρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 στη Βουδαπέστη