Ακοντισμός
Ο Γιώργος Χριστακάκος θέλει να επανέλθει πιο δυναμικά τη νέα σεζόν, έχοντας βάλει βασικό στόχο να ρίξει βολές στον ακοντισμό πάνω από 75μ.

Ο Γιώργος Χριστακάκος «σημαδεύει» βολές πάνω από τα 75 μέτρα στον ακοντισμό

Ο Γιώργος Χριστακάκος κατέκτησε φέτος το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιώργος Χριστακάκος θέλει να επανέλθει πιο δυναμικά τη νέα σεζόν, έχοντας βάλει βασικό στόχο να ρίξει βολές στον ακοντισμό πάνω από 75μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του στον Άγιο Κοσμά και είναι πιο επικεντρωμένος στις προπονήσεις, αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. «Ξεκινήσαμε καλά και όλα κυλούν ομαλά ως τώρα. Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη, καθώς ο Γιώργος έκανε την στρατιωτική του θητεία και δεν πήγε στο ΑΣΑΕΔ. Ήταν στις Ειδικές Δυνάμεις, οπότε τώρα είναι πιο επικεντρωμένος. Ο στόχος μας είναι να ρίξει βολές πάνω από το ατομικό του ρεκόρ. Πιστεύω ότι το ακόντιο ανδρών θα είναι δυνατό του χρόνου, αν επιστρέψει και ο Γιάννης Κυριαζής», λέει στο Stivostime ο προπονητής του και παλιός πρωταθλητής του αγωνίσματος, Γιώργος Ήλτσιος.

Ο ρίπτης του Ολυμπιακού κατέκτησε φέτος το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη με βολή στα 68,72μ. που ήταν και η καλύτερή του στη σεζόν. Ήταν τρίτος στην Ελλάδα, πίσω από τον πρωταθλητή Δημήτρη Τσίτσο (77,51μ.) και τον Κώστα Μυλωνά (72,75μ.).

Το ατομικό ρεκόρ του 24χρονου είναι 74,88μ. από το 2020 στο φεστιβάλ ρίψεων στην Τρίπολη.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία