Άλματα
Το καμπ αλμάτων που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ ξεκινάει επίσημα την Παρασκευή. Ήδη στη Μεσσηνία βρίσκεται το γκρουπ αθλητών του Νίκου Στυλιανίδη.

Στην Καλαμάτα του γκρουπ του Νίκου Στυλιανίδη- Η Χαϊτίδου διασυλλογικό και Αλεξάνδρεια

Στην Καλαμάτα είναι οι αθλητές του Νίκου Στυλιανίδη Βασιλική Χαϊτίδου, Ναταλία Μπέση, Αντώνης Στυλιανίδης, Μαρία Ζαχαρούδη και ο Σωτήρης Λεοντίδης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το καμπ αλμάτων που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ ξεκινάει επίσημα την Παρασκευή. Ήδη στη Μεσσηνία βρίσκεται το γκρουπ αθλητών του Νίκου Στυλιανίδη.

Ο Έλληνας προπονητής έχει μαζί τους πέντε Έλληνες αθλητές. Τους άλτες του μήκους Βασιλική Χαϊτίδου, Ναταλία Μπέση και Αντώνη Στυλιανίδη, την επταθλήτρια Μαρία Ζαχαρούδη και τον νεαρό τριπλουνίστα Σωτήρη Λεοντίδη.

«Είναι σημαντικό το καμπ στην Καλαμάτα, που θα διαρκέσει μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου. Ο καιρός μας τα χαλάει λίγο γιατί φυσάει τις τελευταίες ημέρες. Ελπίζουμε να φτιάξει στη συνέχεια. Τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση και θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Εκτός από τη Μαρία (σ.σ. Ζαχαρούδη) που δεν είναι ακόμα έτοιμη», λέει στο Stivostime ο Νίκος Στυλιανίδης.

Η Χαϊτίδου ξεκινάει από το Διασυλλογικό

Η Βασιλική Χαϊτίδου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο μήκος τη φετινή χρονιά στον κλειστό στο ΣΕΦ. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στους Βαλκανικούς Αγώνες στην Κωνσταντινούπολη με 6,25μ. που είναι το ατομικό της ρεκόρ.

«Η Βασιλική θα ξεκινήσει από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Θα είναι έτοιμη από τα μέσα Μαΐου, που έχουμε προγραμματίσει μια σειρά αγώνων. Ερωτηματικό είναι αν θ’ αγωνιστεί στη Λεμεσό στις 10 Μαΐου. Πάντως, σίγουρα θα πάρει μέρος στο Αλεξανδρινό μίτινγκ στις 18 Μάη στην Αλεξανδρεια, στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα στις 25 του μήνα και στις 2 Ιουνίου στη Φιλοθέη. Ο στόχος της είναι να βελτιώσει την ατομική της επίδοση και να μετάσχει στους Μεσογειακούς Αγώνες ή στην Πανεπιστημιάδα», δήλωσε ο Νίκος Στυλιανίδης.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία