Γενικά
Στην Ισπανία ο Παπαμιχαήλ, στη Νορβηγία ο Φραντζεσκάκης

Στην Ισπανία ο Παπαμιχαήλ, στη Νορβηγία ο Φραντζεσκάκης

Έτοιμοι για νέες προκλήσεις οι Χρήστος Φραντζεσκάκης και Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ βρίσκονται ήδη εκτός συνόρων και το Σάββατο (3/7) θα δώσουν έναν ακόμη αγώνα στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Έχοντας κλείσει θέση για τη διοργάνωση της Βουδαπέστης στα 35χλμ. βάδην, καθώς παρήλθε η ημερομηνία επίτευξης ορίων και ranking που είχε ορίσει η WA, ο Παπαμιχαήλ ρίχνει την προσοχή του στα 20χλμ. βάδην με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Ο έμπειρος αθλητής θα αγωνιστεί στο μίτινγκ βάδην της Λα Κορούνια, λίγες μόλις εβδομάδες από την καλή του παρουσία στη διοργάνωση του Πόντεμπράντι όπου είχε πετύχει 1.24.52.

Στο Μπέργκεν της Νορβηγίας θα αγωνιστεί ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, που μέσα από τους αγώνες επιδιώκει να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό και την επιστροφή στις μεγάλες επιδόσεις.

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη έχει φετινό ρεκόρ 74,34 μ. από το μίτινγκ της Λεμεσού.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία