Ρίψεις
Μανώλης Μανωλόπουλος: Φεστιβάλ ρίψεων το Σάββατο στην Τρίπολη

Μανώλης Μανωλόπουλος: Φεστιβάλ ρίψεων το Σάββατο στην Τρίπολη

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος»

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μανώλης Μανωλόπουλος: Το φεστιβάλ ρίψεων, εν προκειμένω στην Τρίπολη, θα αποτελέσει και φέτος μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις των αθλητών των ριπτικών αγωνισμάτων.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης θα κάνει τον 5ο του αγώνα στη σεζόν με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Ο πρωταθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου έχει πετύχει φέτος 77,42 και πριν λίγες ημέρες αγωνίστηκε στο μίτινγκ Βενιζέλεια-Χανιά, όπου σημείωσε 74,18 μέτρα.

Στο ίδιο αγώνισμα θα συμμετάσχουν τόσο ο Ιβάν Μενγκλέμπεη με ατομικό ρεκόρ από φέτος 74,30 μ., όσο οι Ορέστης Ντουσάκης και Γιάννης Κορακίδης.

Οι νεαρότεροι Άγγελος Μαντζουράνης και Γιώργος Παπαναστασίου αναμένεται να πάρουν στη σφυροβολία Κ20.

Στη σφαιροβολία των Ανδρών ξεχωρίζουν οι Οδυσσέας Μουζενίδης, Τάσος Λατιφλάρι, Ιάσων Μαχαίρας, Θεοφάνης Μαυροδόντης και Αννίβας Οικονόμου.

Η επιστροφή του Γιάννη Κυριαζή στα στάδια μετά τετραετία απουσία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στιγμές του απογεύματος.

Ο αθλητής του ακοντισμού θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να διεκδικήσει από νωρίς βολές που θα είναι σε θέση να τον επαναφέρουν σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει το πρωί με τα αγωνίσματα των μικρών κατηγοριών και θα συνεχιστεί το μεσημέρι.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία