Επικαιρότητα
Diamond League της Φλωρεντίας: Στα 4,41 μ. η Στεφανίδη

Diamond League της Φλωρεντίας: Στα 4,41 μ. η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την όγδοη θέση στο Diamond League της Φλωρεντίας με άλμα στα 4,41 μέτρα, σε έναν αγώνα που έγινε υπό βροχή ανά διαστήματα. Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,31 μ. τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια ενώ στην ξεπέρασε με την πρώτη όσα 4,41 μέτρα. […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την όγδοη θέση στο Diamond League της Φλωρεντίας με άλμα στα 4,41 μέτρα, σε έναν αγώνα που έγινε υπό βροχή ανά διαστήματα.

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,31 μ. τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια ενώ στην ξεπέρασε με την πρώτη όσα 4,41 μέτρα. Στην συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4,51 μ. ύψος στο οποίο είχε τρία άκυρα άλματα.

Πρώτη ήταν η Αμερικανίδα Κέιτι Μουν με 4,71 μ., ένω η Τίνα Σούτεϊ (Σλοβακία) ήταν δεύτερη με την ίδια επίδοση. Στην τρίτη θέση ήταν η Αυστραλή Νίνα Κένεντι με 4,61 μέτρα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος