Άλμα εις μήκος
Τρεις αθλητές που ξεχώρισαν στο μήκος και γυμνάζονται με τον Νίκο Στυλιανίδη έρχονται στην Αθήνα για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους.

Στην Αθήνα το γκρουπ του Νίκου Στυλιανίδη

Οι τρεις μηκίστες του Στυλιανίδη, Ναταλία Μπέση, Βασιλική Χαϊτίδου και Αντώνης Στυλιανίδης αγωνίζονται το Σάββατο στα Παπαφλέσσεια.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τρεις αθλητές που ξεχώρισαν στο μήκος και γυμνάζονται με τον Νίκο Στυλιανίδη έρχονται στην Αθήνα για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους.

Η Ναταλία Μπέση, η Βασιλική Χαϊτίδου και ο Αντώνης Στυλιανίδης θα έχουν κέντρο το ΟΑΚΑ για κάνουν την προετοιμασία τους και παράλληλα θα μετέχουν και σε μίτινγκ που έχουν κλείσει συμμετοχή.

Η Ναταλία Μπέση την περασμένη Τρίτη στο 2ο Αλεξανδρινό μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας πήδηξε στο μήκος 6,38μ. Η 24χρονη πέτυχε ατομικό ρεκόρ και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια της σεζόν.

Στον ίδιο αγώνα η Βασιλική Χαϊτίδου είχε καλύτερο άλμα στα 6,36μ., σημειώνοντας και εκείνη ατομικό ρεκόρ. Οι δύο άλτριες θα αγωνιστούν το Σάββατο στα «Παπαφλέσσεια» σε ένα δυνατό αγώνα και θέλουν να επιβεβαιώσουν τις επιδόσεις τους.

Στην Καλαμάτα αγωνίζεται και ο Αντώνης Στυλιανίδης, σε έναν αγώνα του μήκους που υπόσχεται μεγάλες επιδόσεις. Ο 24χρονος στην Αλεξάνδρεια πήδηξε 7,65μ. και δείχνει ότι μπορεί να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ που είναι 7,72μ.

Όπως προαναφέραμε οι τρεις αθλητές θα γυρίσουν από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και θα συνεχίσουν προπονήσεις στο ΟΑΚΑ. Μετά και οι τρεις αγωνίζονται στις 25 Μαΐου στο διεθνές μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. Ακολουθεί το μίτινγκ «Βενιζέλεια» στις 29 Μαΐου για τον Στυλιανίδη και για την Μπέση και την Χαϊτίδου το «γκαλά» στη Φιλοθέη την 1η Ιουνίου.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία