Γενικά
Η Αθήνα θα βρεθεί τα επόμενα 24ωρα στο επίκεντρο του βαλκανικού στίβου, αφού θα φιλοξενήσει το συνέδριο της ABAF και το Gala των κορυφαίων.

Στην Αθήνα το Gala κορυφαίων των Βαλκανίων και το συνέδριο της ABAF

Στο γκαλά της ABAF αναμένεται να βραβευτούν ως κορυφαίοι της χρονιάς ο Μίλτος Τεντόγλου και η Σέρβα Ιβάνα Βουλέτα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αθήνα θα βρεθεί τα επόμενα 24ωρα στο επίκεντρο του βαλκανικού στίβου, αφού θα φιλοξενήσει το συνέδριο της ABAF και το Gala των κορυφαίων.

Το συνέδριο των μελών της ABAF θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (7/12) και στη διάρκεια του θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες για το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2023. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα βραβευτούν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των Βαλκανίων για το 2023, σε μια εκδήλωση που θα γίνει στο στο Grand Hyatt.

Στη διάρκεια του Gala θα βραβευθεί η κορυφαία γυναίκα και ο κορυφαίος άνδρας του 2022, καθώς και οι ανερχόμενοι αστέρες σε Άνδρες και Γυναίκες. Όπως είχε γράψει το Stivostime κορυφαίας αθλητής είναι ο Μίλτος Τεντόγλου και κορυφαία αθλήτρια η Σέρβα Ιβάνα Βουλέτα. Τον τίτλο των Rising Stars θα πάρουν η Σέρβα Ανγκελίνα Τόπιτς και ο Τούρκος Ισμαΐλ Νεζίρ.

Οι νικητές και νικήτριες σε όλες τις κατηγορίες θα γίνουν γνωστές στη διάρκεια της εκδήλωσης. Στην Αθήνα θα βρεθεί και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, ο οποίος θα τιμήσει για μία ακόμη φορά με την παρουσία του τη χώρα μας, καθώς και εκπρόσωποι από τις 22 χώρες της Βαλκανικής Ένωσης.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία