Γενικά
Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το γκαλά της ABAF που θα διεξαχθεί στις 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, όπου θα βραβευτούν οι κορυφαίοι αθλητές.

Κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς για την ABAF, Μίλτος Τεντόγλου και Ιβάνα Βουλέτα

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Ιβάνα Βουλέτα αναμένεται να είναι οι αθλητές της φετινής χρονιάς, ενώ στην Αθήνα θα έρθει ο πρόεδρος της ΕΑ Ντόμπρι Καραμαρίνοφ, ο οποίος θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το γκαλά της ABAF που θα διεξαχθεί στις 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, όπου θα βραβευτούν οι κορυφαίοι αθλητές.

Ο ΣΕΓΑΣ έχει αναλάβει τη γιορτή αυτή, όπου θα τιμηθούν οι αθλητές και αθλήτριες, οι προπονητές και άλλοι που διακρίθηκαν μέσα στη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime, που δεν αποτελεί και έκπληξη, τους τίτλους των καλύτερων αθλητών του 2022 θα πάρουν στους άνδρες ο Μίλτος Τεντόγλου και στις γυναίκες η Ιβάνα Βουλέτα. Μάλιστα, και οι δύο πρωταθλητές αγωνίζονται στο μήκος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι, το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Ακόμη ήταν ο νικητής στον τελικό της σειράς Diamond League στη Ζυρίχη και με τα 8,52μ. που πήδηξε στο Μόναχο, πέτυχε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο.

Από την άλλη η Σέρβα άλτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, ενώ ήταν νικήτρια στον τελικό της σειράς Diamond League στη Ζυρίχη.

Το γκαλά της ABAF θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Hyatt». Νωρίτερα την ίδια ημέρα θα γίνει συνέδριο της ABAF με κύριο θέμα το αγωνιστικό καλεντάρι της νέας χρονιάς. Στην Αθήνα θα βρίσκεται από την Τρίτη ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ που θα έχει σειρά συναντήσεων. Μάλιστα, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη το μεσημέρι συνάντηση στο κτίριο της ΕΟΕ με τον πρόεδρο Σπύρο Καπράλο που θα συζητηθούν διάφορα θέματα, ανάμεσά τους και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια. Μια διοργάνωση που στήριξε και στηρίζει ο κ. Καπράλος, ο οποίος είναι και πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία