Γενικά
Η Ανγκελίνα Τόπιτς και ο Ισμαΐλ Νεζίρ αναμένεται να είναι τα «Ανερχόμενα Αστέρια» του 2022 για την ABAF στο «γκαλά» που θα γίνει στην Αθήνα.

Ανερχόμενα αστέρια της χρονιάς για την ABAF Τόπιτς και Νεζίρ

Το γκαλά της ABAF είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hyatt.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ανγκελίνα Τόπιτς και ο Ισμαΐλ Νεζίρ αναμένεται να είναι τα «Ανερχόμενα Αστέρια» του 2022 για την ABAF στο «γκαλά» που θα γίνει στην Αθήνα.

Οι δύο αθλητές θα έρθουν στην Ελλάδα για την εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Hyatt». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime αποτέλεσαν την επιλογή της ABAF για τον τίτλο Rising Stars της φετινής σεζόν.

Η Ανγκελίνα Τόπιτς, που βρίσκεται στην πατρίδα της τη Σερβία, μόλις ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της στο ΟΑΚΑ, όπως έγραψε το Stivostime. Με τον πατέρα της και προπονητή της Ντράγκουτιν Τόπιτς θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα για το «γκαλά».

Η 17χρονη είχε μια εντυπωσιακή φετινή χρονιά, με πολλά ρεκόρ και μεγάλες επιδόσεις στο ύψος και έφθασε στην κατάκτηση τριών μεταλλίων σε μεγάλες διοργανώσεις. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ. Πέρασε το 1,96μ.

Από την άλλη ο Τούρκος Ισμαΐλ Νεζίρ εντυπωσίασε στην Κολομβία, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι. Έτρεξε σε 48.84 που είναι το ατομικό του ρεκόρ και το εθνικό ρεκόρ Κ20. Μετείχε και στα ημιτελικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Να θυμίσουμε ότι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς θα είναι ο Μίλτος Τεντόγλου και η Ιβάνα Βουλέτα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία