Άλμα επί κοντώ
Η Αλίνα Φλώρου- Δημητριάδου ήρθε στην Ελλάδα και θα παραμείνει για ένα εξάμηνο περίπου μέχρι να επιστρέψει στις ΗΠΑ και σε άλλο πανεπιστήμιο.

Στην Αθήνα συνεχίζει η Αλίνα Φλώρου- Δημητριάδου μέχρι… το Ευρωπαϊκό Κ20

Η Αλίνα Φλώρου- Δημητριάδου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ντενιζλί κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ με 4,16μ. που είναι το ατομικό της ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αλίνα Φλώρου- Δημητριάδου ήρθε στην Ελλάδα και θα παραμείνει για ένα εξάμηνο περίπου μέχρι να επιστρέψει στις ΗΠΑ και σε άλλο πανεπιστήμιο.

Η νεαρή πρωταθλήτρια που είχε φύγει τον περασμένο Αύγουστο στην Αμερική για να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο Τουλέιν στη Νέα Ορλεάνη, αποφάσισε να αλλάξει πανεπιστήμιο. «Ήρθα στην Αθήνα για ένα εξάμηνο. Θα φύγω από το Τουλέιν και από Σεπτέμβριο θα πάω σε άλλο. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, δεν έχω υπογράψει με άλλο πανεπιστήμιο», δηλώνει αρχικά στο Stivostime η άλτρια του Γ.Σ. Κηφισιάς.

Στην Αθήνα θα γυμνάζεται στο ΟΑΚΑ με τον Βασίλη Μεγαλοοικονόμου. «Έμεινα πίσω αυτό το διάστημα που ήμουν στις ΗΠΑ. Οπότε τώρα που θα είμαι στην Αθήνα θα επικεντρωθώ στις προπονήσεις. Δεν νομίζω ότι μπορεί να είμαι έτοιμη για τον κλειστό. Άλλωστε ο μεγάλος μου στόχος τη νέα σεζόν είναι ο ανοιχτός και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20», είπε η 18χρονη επικοντίστρια.

Η Αλίνα Φλώρου- Δημητριάδου είχε μια πολύ καλή φετινή σεζόν. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που έγινε στην Καέν, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει το Σχολικό Πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί στο Βόλο. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στη Θεσσαλονίκη πήρε την 5η θέση, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες και το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ντενιζλί. Στη διοργάνωση της τουρκικής πόλης πέρασε τα 4,16μ. που είναι και το ατομικό της ρεκόρ.

Όμως η δεύτερη θέση στις Σέρρες, αποτέλεσε κριτήριο για τους τεχνικούς του ΣΕΓΑΣ και έτσι, έμεινε εκτός από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι. Στην Κολομβία ταξίδεψαν η πρωταθλήτρια στις Σέρρες Αναστασία Ρέτσα και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ18, Ηλιάνα Τριανταφύλλου. Κάτι που την άφησε με παράπονο.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία