Γενικά
Ο Στέφανος Ματάκης, ο τεχνικός διευθυντής Κ18 και Κ20, με αφορμή και τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας στο Μόναχο έστειλε το δικό του μήνυμα.

Στέφανος Ματάκης: Το μήνυμά του για τις ελληνικές επιτυχίες και η συνέχεια

Ο Στέφανος Ματάκης ευχαρίστησε και τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και κατέληξε λέγοντας στο τέλος «Συνεχίζουμε δυνατά!».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Στέφανος Ματάκης, ο τεχνικός διευθυντής Κ18 και Κ20, με αφορμή και τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας στο Μόναχο έστειλε το δικό του μήνυμα.

Η Ελλάδα είχε μεγάλες επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες, με τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να κατακτούν μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις. Όπως το χρυσό μετάλλιο της Ηλιάνας Τριανταφύλλου και το χάλκινο του Γιώργου Παπαναστασίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, του Γιάννη Κορακίδη και της Δέσποινας Φιλιππίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του συναδέλφου του στον ΣΕΓΑΣ και τεχνικού διευθυντή Χρήστου Μελέτογλου, που βρίσκεται στο Μόναχο, με την Εθνική ομάδα να έχει μετράει 5 μετάλλια, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Σε αυτή την υπέροχη χρονιά για τον Ελληνικό Στίβο, γεμάτη από διοργανώσεις και επιτυχίες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (Παγκόσμιο Ανδρών Γυναικών ανοικτού και κλειστού στίβου, Μεσογειακοί Αγώνες, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, Ολυμπιακές Ημέρες Νεότητας, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, Βαλκανικά Πρωταθλήματα ανοικτού και κλειστού στίβου όλων των κατηγοριών), να πω ένα μεγάλο

μπράβο

στον Τεχνικό Διευθυντή των Εθνικών Ομάδων του ΣΕΓΑΣ Χρήστο Μελέτογλου για τον άψογο συντονισμό και καθοδήγηση όλη τη χρονιά, για όλα τα πρωταθλήματα, για όλη την προετοιμασία και όλο τον αγώνα που δόθηκε για να εμφανιστούν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας έτοιμοι -ες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτών των μεγάλων διοργανώσεων!

Πολλά

συγχαρητήρια

σε όλα τα επιτελικά στελέχη της κάθετης τεχνικής δομής του ΣΕΓΑΣ, από τον Τομέα Ανάπτυξης, τον Τομέα Αγώνων, τον Τομέα Υψηλού Αθλητισμού, τους Συντονιστές, τους Ομοσπονδιακούς προπονητές μας, τους Τεχνικούς Συμβούλους και τους Σωματειακούς προπονητές για την συνεργασία και τη μεθοδικότητα προκειμένου να λειτουργήσει όλο αυτό το σύστημα!

Και φυσικά στα παιδιά αυτά, σε όλους και όλες που αγωνίστηκαν φέτος με το εθνόσημο στο στήθος και μας έκαναν να δακρύσουμε από συγκίνηση, δίνοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερό τους εαυτό!

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και ιδιαίτερα στη Πρόεδρο Σοφία Σακοράφα, τον Αντιπρόεδρο Kostas Kenteris και τον Γενικό Γραμματέα Giorgos Giatroudakis για την στήριξη, την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη σε όλους μας, για την πολλές φορές υπεράνθρωπη προσπάθεια να στηρίξουν υλικά και ηθικά αυτό το τεράστιο εγχείρημα που έπρεπε να φέρουμε σε πέρας φέτος!

Συνεχίζουμε δυνατά!».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία