Σφυροβολία
Σταματία Σκαρβέλη: Ξεκίνησε με βολή στα 67,00 μέτρα

Σταματία Σκαρβέλη: Ξεκίνησε με βολή στα 67,00 μέτρα

Νικήτρια του αγώνα ήταν η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2022 και συναθλήτρια της Σκαρβέλη , Μπρουκ Άντερσεν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Σταματία Σκαρβέλη: Ανοιξε τη σεζόν, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στους αγώνες Virginia Challenge με απώτερο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η έμπειρη αθλήτρια κατέλαβε την έκτη θέση στη σφυροβολία με 67,00 μ. σε έναν αγώνα όπου είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 66,94 μ., 66,61 μ., 66,64 μ. και 66,52 μέτρα.

Η 28χρονη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της, την ερχόμενη εβδομάδα στο Drake Relays.

Σταματία Σκαρβέλη: Ξεκίνησε με βολή στα 67,00 μέτρα

Η Σταματία Σκαρβέλη θα επιδιώξει στη διάρκεια της χρονιάς να βελτιώσει το ατομικό της 71,43 μ., που πέτυχε το 2022 και να διεκδικήσει τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης. Νωρίτερα στη σεζόν θα κληθεί να εκπροσωπήσει τη χώρα και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια της Πολωνίας.

Νικήτρια του αγώνα ήταν η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2022 και συναθλήτρια της Σκαρβέλη στο γκρουπ του Νάθαν Οτ, Μπρουκ Άντερσεν, με βολή στα 79,80 μ., που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος