Γενικά
Το 5ο Portarathlon έρχεται στη Νάξο στα μέσα Μαΐου!

Υπό την αιγίδα του Marketing Greece το 5ο Portarathlon

Το 5ο Portarathlon έρχεται στη Νάξο στα μέσα Μαΐου!

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μια ακόμη σημαντική αιγίδα απέσπασε το διεθνές meeting 5ο Portarathlon το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Μαίου στη Νάξο.

Πρόκειται για την Marketing Greece, εταιρεία η οποία συνεργάζεται με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΞΕΕ) και προβάλει το ελληνικό τουριστικό “προϊόν” σε όλες τις εκφάνσεις του παγκοσμίως

Η Marketing Greece αναγνώρισε στο Portarathlon ότι πέρα από την αθλητική του διάσταση αποτελεί και έναν ισχυρό εναλλακτικό πόλο προβολής της χώρας μας παγκοσμίως μέσω της ίδιας της ταυτότητας του ως αγώνας της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου αλλά και μέσω των αθλητών που θα λάβουν μέρος, πολλοί από τους οποίους είναι ολυμπιακού και παγκοσμίου επιπέδου.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία