Κλειστός Στίβος
Συνεχίζονται οι εργασίες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στις 18 και 19 Φεβρουαρίου.

Συνεχίζονται οι εργασίες στο ΣΕΦ- «Παίζει» ημερίδα στις 11 Φεβρουαρίου

Ενδέχεται η ημερίδα κλειστού στο ΣΕΦ να διεξαχθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ίδια ημέρα που στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α-Γ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Συνεχίζονται οι εργασίες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στις 18 και 19 Φεβρουαρίου.

Ο εργολάβος είναι μέσα στο φαληρικό στάδιο και γίνονται εργασίες που αφορούν κυρίως, τη ξυλουργική υπόβαση του αγωνιστικού χώρου. Εκκρεμότητα παραμένει το ταρτάν, καθώς δεν προχώρησε ο διαγωνισμός που είχε προκηρύξει ο ΣΕΓΑΣ. Τώρα οι υπεύθυνοι βρίσκονται σε διαδικασίες για απευθείας ανάθεση, καθώς πιέζει ο χρόνος. Μη ξεχνάμε ότι η Ελλάδα παραμένει χωρίς ένα κλειστό στάδιο για τον στίβο και έτσι, φέτος, αφού δεν έχει προχωρήσει ακόμη το θέμα της Παιανίας, η μόνη λύση ήταν το ΣΕΦ. Έτσι, έκλεισαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου. Μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση του ΣΕΦ και την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιηθεί και μια ημερίδα, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου. Να θυμίσουμε ότι την ίδια ημέρα διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού Ανδρών- Γυναικών, που θα μετάσχει η Εθνική ομάδα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία