Κλειστός Στίβος
Όλα δείχνουν πώς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φιλοξενήσει και του χρόνου τη χειμερινή περίοδο αγώνων στίβου, με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Προς ΣΕΦ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου του 2023.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Όλα δείχνουν πώς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φιλοξενήσει και του χρόνου τη χειμερινή περίοδο αγώνων στίβου, με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι ημερομηνίες είναι πιεστικές, καθώς έχουμε φθάσει μετά τα μέσα Δεκεμβρίου και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει «παράθυρο» να γίνει το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου. Η λύση της Παιανίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime, απομακρύνεται και επανέρχεται το φαληρικό στάδιο. Ο ΣΕΓΑΣ συνεχίζει τις επαφές με τη Διοίκηση του ΣΕΦ και φαίνεται πώς υπάρχει η θέληση να γίνουν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις προκειμένου να φιλοξενηθεί το εθνικό πρωτάθλημα. Μια σημαντική διοργάνωση για τους Έλληνες πρωταθλητές, όχι μόνο για τη διεκδίκηση του πανελληνίου τίτλου, αλλά γιατί δίνει σημαντικούς βαθμούς στο ράνκινγκ. Η μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση στον κλειστό αποτελεί και κριτήριο για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και για άλλες μεγάλες διοργανώσεις της νέας χρονιάς.

Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί το επόμενο διάστημα είναι η δυνατότητα να γίνουν νωρίτερα ημερίδες κλειστού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία